Nedēļas nogalē Siguldā notiks lielākais gastronomijas festivāls pilsētā
Pasākuma laikā no plkst.12 līdz 16 apmeklētāji būs aicināti izbaudīt Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus.
Ziemas izaicinājumu pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavos desmit Rīgas-Gaujas reģiona restorāni - "Entresol", "Ferma", "3 pavāru restorāns", "Valmiermuižas alus vēstniecība", "Kungu rija", "Stirna & avocado", "Mollto Wine & Grill", Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāni, kā arī "Mr.Biskvīts".
Restorānu sarūpētajos labumos, apmeklētāji atradīs tādus ēdienus kā krāsnī ceptas Baltijas reņģes, aļņa burgerus, pīles kājas, brieža gaļas zupu, grilētas skumbrijas, jēra zupu, cūkas pavēderi un simtagades stores zupu. Savai gaumei piemērotāko varēs atrast arī desertu cienītāji - kumelīšu tējas panna cotta, vēja kūku ar ābolu musu, ķirbju siera kūku, dzērveņu zefīru ar biezo aitas jogurtu, ķeizarbiskvīta pankūkas, flambētas ogas ar sukāžu kēksu, kā arī biešu, jāņogu vai šokolādes sorbetu.
Restorānu sarūpētos ēdienus papildinās vietējie ražotāji, savukārt, kamēr uz uguns gatavosies ēdiens, par autentisku mūzikas sajūtu gādās mūzikas grupa "Auļi" un starptautiskā latviešu post-folka grupa "Imanta Dimanta".
Lai pasākumu izbaudītu pilnvērtīgi, apmeklētāji aicināti ģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Ēdienu cenas būs no trīs līdz pieciem eiro un norēķināšanās būs skaidrā naudā.
Uz sarakstu