Banner 980x90

Siguldas Jaunās pils dārzā atklās XXIV Starptautiskos Siguldas opermūzikas svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 29.jūlijā, plkst.19.00 ar koncertu Siguldas Jaunās pils dārzā tiks atklāti XXIV Starptautiskie Siguldas opermūzikas svētki.

Svētku atklāšanas koncertā piedalīsies dziedātāja Dināra Rudāne, mecosoprāns Irma Pavāre, tenors Miervaldis Jenčs, baritons Juris Ādamsons, čelliste Marta Sudraba un pianists Gints Bērziņš.

Savukārt rīt plkst.15 Siguldas Jaunās pils dārzā notiks koncerts "Jaunie talanti", bet vakarā plkst.21 Siguldas pilsdrupās izskanēs operas "Masku balle" brīvdabas oriģināliestudējums.

Svētku turpinājumā 31.jūlijā plkst.13 Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks garīgās mūzikas koncerts, bet svētku galā koncerts izskanēs plkst.18 Siguldas pilsdrupās. Šajā koncertā piedalīsies Marina Rebeka, soprānu trio no Itālijas "Appassionante", franču solists Filips Do, kā arī Latvijas operas mākslinieki Margarita Vilsone, Kalvis Kalniņš, Krišjānis Norvelis, Rihards Mačanovskis, Irma Pavāre un citi. Koncertā piedalīsies festivāla koris un orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)