Banner 980x90

Siguldā norisināšies nodarbība par gatavošanos dzemdībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 3.decembrī, plkst.12.00 veselības profilakses centra "Malus" telpās Siguldā notiks iknedēļas topošo un jauno māmiņu atbalsta grupas tikšanās. Šīs nedēļas tēma – "Gatavošanās dzemdībām". 

Dūla apmācībā Līga runās par emocionālo gatavošanos dzemdībām, kā arī par dažādajām, bieži vien pretrunīgajām sajūtām sievietē gaidīšanas laikā. Pievērsīsies arī par praktiskām lietām – ko ņemt līdzi uz dzemdībām un par ko ieteicams padomāt jau pirms mazuļa dzimšanas.

Dalība nodarbībā par ziedojumiem. Iepriekšēja pieteikšanās ļoti vēlama, zvanot pa tālruni 29469151, vai rakstot liga.roze@gmail.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)