Banner 980x90

Populāri īstermiņa finanšu pakalpojumi

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie kredīti šobrīd ir vieni no populārākajiem īstermiņa finanšu pakalpojumiem. Uzzini par tiem vairāk, izlasot šo rakstu!

Veids, kā darbojas aizdevumu pakalpojumi
Ātro kredītu darbības princips ir pavisam vienkāršs – Tev tiek sniegta iespēja aizņemties salīdzinoši nelielu naudas summu internetā, kuru atmaksāt varēsi pēc mēneša vai ātrāk (daži kredītdevēji piedāvā garāku atmaksas termiņu, sadalītu vairākos mēnešos). Lūk, soļi, kas Tev jāveic, lai iegūtu naudu ar ātro kredītu palīdzību:
- jādodas uz kredītdevēja mājaslapu un jāizvēlas nepieciešamā naudas summa un atmaksas termiņš;
- rūpīgi jāizlasa visi kredīta līguma noteikumi;
- jāveic reģistrēšanās – šis process ir ļoti vienkāršs, jo reģistrācija ir maksimāli atvieglota, tādēļ Tev jānorāda vien svarīgākā informācija par sevi (vārds, uzvārds, tālruņa numurs, personas kods u.c.);
- jāpārskaita 0,01 eiro uz kredītdevēja kontu – tādējādi uzņēmuma pārstāvji varēs pārliecināties, ka aizdevuma summa nonāks Tavā bankas kontā.

Ja kredītiestādes darbinieki lems par labu kredīta piešķiršanai, nauda Tavā kontā nonāks jau pēc dažām minūtēm (pārskaitījumu var nākties gaidīt ilgāk, ja transakcija tiek veikta starp divām dažādām bankām).

Kādiem parametriem pievērst uzmanību, izvēloties ātro kredītu?
Ja šķiet, ka ātrais kredīts varētu būt noderīgs īstermiņa palīgs arī Tev, centies izvēlēties savām vajadzībām izdevīgāko kredītdevēju, pievēršot uzmanību šādiem aspektiem:
- procentu likmei – no tās atkarīgs, cik daudz naudas noteiktajā termiņā vajadzēs atmaksāt;
- pieejamajai naudas summai un atmaksas termiņam – naudas summa pie dažādiem kredītdevējiem mēdz atšķirties, it īpaši, aizņemoties pirmo reizi. Tāpat var būt arī dažāda veida atmaksas termiņi – lai gan lielākā daļa uzņēmumu atmaksas termiņu ļauj izvēlēties līdz 30 dienām ar vienas dienas intervālu, pieejami arī ātrie kredīti, sadalīti vairākos ikmēneša vai cita laika perioda maksājumos;
- īpašajiem piedāvājumiem – liela daļa ātro kredītu kompāniju pirmo reizi sniedz iespēju aizņemties bez komisijas maksas, kas nozīmē, ka atdod vajadzēs tikpat, cik aizņēmies. Dažkārt klientiem tiek piedāvātas arī dažādas procentu likmju atlaides, kā arī citi bonusi.

Galvenais – aizņemties atbildīgi
Lai gan ātrie kredīti ir iegūstami ļoti ātri un vienkārši, nedrīkst aizmirst, ka pret tiem, kā jebkura veida finanšu pakalpojumiem, jāizturas nopietni. Ātrie kredīti ir Tev piemēroti, ja
- Tev ir regulāri ienākumi un esi pārliecināts, ka līdz brīdim, kad kredītu vajadzēs atmaksāt, Tev būs nepieciešamā naudas summa;
- naudu grasies izmantot pārdomātiem vai neatliekamiem maksājumiem. Nekādā gadījumā neizmanto ātros kredītus ieilgušu finansiālu problēmu risināšanai.

Jāatzīst, ka ātrie kredīti ir ērts un īstermiņā vērsts finanšu pakalpojums, ja ātri nepieciešama neliela naudas summa svarīgu pirkumu vai maksājumu veikšanai, un esi pārliecināts par savām iespējām naudas summu noteiktajā termiņā atdot. Izmanto ātro kredītu sniegtās iespējas, aizņemoties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)