Banner 980x90

Piesakies festivāla "Baltic STAR 2013" kastingiem!

Biedrība DAMIF (Starptautiska dejas, mūzikas un mākslas federācija) aicina ikvienu talantīgu cilvēku pieteikties bezmaksas kastingiem, lai pretendētu dalībai festivālā "Baltic Star 2013", kas notiks Arēnā "Rīga" 2013. gada 2. novembrī un kurā no astoņiem finālistiem tiks noskaidrots galvenās balvas – 5000 EUR  - ieguvējs. Kastingi - atlases kārtas paredzētas vairākās Latvijas pilsētās, dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija. Šobrīd kastingi paredzēti Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī, Jēkabpilī, Valmierā un Rīgā.

Federācijas mērķis, īstenojot starptautisko un sociālo projektu, atklāt jaunos talantus dažādos žanros, ļaut ikvienam talantīgam cilvēkam izpausties, parādīt savas spējas plašākai publikai.

Sadarbībā ar Rīgas domi starptautiskais festivāls BALTIC STAR kļūs par lielāko centrālo ikgadējo Latvijas un Baltijas muzikālo notikumu. Viens no galvenajiem festivāla BALTIC STAR mērķiem ir popularizēt Latvijā un Baltijas valstīs dzīvojošo tautu kultūras. 

Mūs finansiāli atbalsta Rīgas Dome, IT uzņēmums "Bitcom Grupa", MAXIMA LATVIJA. Mūsu informatīvie atbalstītāji ir A/S Radio SWH (Radio SWH, Radio SWH Rock, Radio SWH+, SpinFM), kā arī izdevniecības nams "PETITS", izdevniecība "Rīgas Viļņi". DAMIF sadarbības partneri ir arī: aģentūra "Live Rīga", "AirTour" un "Double Coffee".

Ir notikušas veiksmīgas pārrunas par sadarbību ar "Tallink Latvia" – par jaunumiem informēsim turpmāk.

Mūs atbalsta zvaigznes: Laima Vaikule, "Prāta Vētra", Jānis Stībelis, Intars Busulis, Krievijas "zelta ģitāra" - Viktors Zinčuks un citi populāri mākslinieki un mūziķi.

Federācijas mērķis - tuvākajos gados uzrunāt dalībniekus ne tikai no Baltijas, bet arī no citām Eiropas un bijušajām padomju valstīm.

Pieteikuma anketu atradīsiet šeit:

http://www.best.damif.com/news/read.php?news=252

Seko līdzi

@Damif_best

http://www.draugiem.lv/damifbest/

http://www.facebook.com/bestdamif

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)