Piecas garšīgas ūdens receptes
Ūdens + ogas. Vasara ir īstais laiks, lai krāsainās ogas pievienotu arī ūdenim! Zemenes, mellenes, ķirši, avenes – izvēlies sev tīkamākās, ieber kādā skaistā, caurspīdīgā sulu krūzē, aplej ar ūdeni un ļauj, lai ūdens ievelkas ar gardo ogu garšu!
Ūdens + laims + zemenes + gurķis. Perfekta kombinācija, ja vēlies ko neparasti veldzējošu. Liec sulas krūzē ripiņās sagrieztu svaigo gurķi, uz pusēm pārgrieztas zemenes, laima šķēlītes un nedaudz piparmērtu lapiņas. Pievieno ledu un visu aplej ar ūdeni. Ļauj ūdenim ievilkties aptuveni stundu.
Ūdens + Citrusaugļi + mētras. Klasika! Pievienojot ūdenim citronu un piparmērtu lapiņas, tu iegūsi viegli atspirdzinošu garšu, kas sniegs mundrumu visai dienai! Lieliska garšu kombinācija ūdenim karstajās vasaras dienās.
Ūdens + mellenes + apelsīns. Šāda ūdens karafe vai lielā stikla krūze lieliski izskatīsies uz jubkura svētku galda. Uz 1,5l ūdens ieber četras ēdamkarotes melleņu, sešas apelsīna šķēlītes un pievieno ledu.
Ūdens + arbūzs + mētras. Gards dzēriens, kurš garšos kā pieaugušajiem tā bērniem. Pagatavojot šādu ūdeni, pievērs uzmanību tam, lai sēkliņas no arbūza nenokļūtu ūdenī. Tas varētu sabojāt visu ūdens baudīšanu. Pievieno ledu, ļauj visam ievilkties!
Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv"
Uz sarakstu