Banner 980x90

Inčukalna izglītības iestādes piektdien apmeklējuši 14 audzēkņi

Ilustratīvs foto/ Foto: Sigulda24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Sigulda24.lv

Inčukalna novada izglītības iestādes piektdien kopumā apmeklējuši 14 audzēkņi, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Inčukalna pamatskolā ieradušies divi audzēkņi, Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādē "Minka" - pieci bērni, Vangažu pirmsskolas izglītības iestādē "Jancis" - septiņi. Savukārt Vangažu vidusskolā šodien nav neviena bērna.

Kopumā novadā ir četras izglītības iestādes, visas piedalās streikā. Savukārt Mūzikas un mākslas skola nepiedalās, jo tuvojas skates un viņiem jāgatavo bērni nopietniem pārbaudījumiem.

Jau ziņots, ka piektdien notiek izglītības darbinieku streiks. Streikā piedalās gan vispārizglītojošās skolas, gan pirmsskolas izglītības iestādes, gan sporta skolas, gan internātskolas, gan arī augstskolas un zinātnes iestādes.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)