Banner 980x90

Dāvanas sievietēm, kas paliks atmiņā

Balstoties uz to, kādām emocijām ir jāsniedz sajūtu dāvanai, esam sagatavojuši vairākas lieliskas dāvanu idejas sievietei, kas viņai noteikti paliks atmiņā.

Arvien populārākas paliek sajūtu dāvanas, jo tās pārsteidz un vienlaikus ļauj izbaudīt kādu aizraujošu, romantisku vai interesantu piedzīvojumu.  Sievietēm patīk justies lutinātām un mīlētām, un tieši tas ar piemērotas dāvanas palīdzību ir jāpanāk.

Balstoties uz to, kādām emocijām ir jāsniedz sajūtu dāvanai, esam sagatavojuši vairākas lieliskas dāvanu idejas sievietei, kas viņai noteikti paliks atmiņā.

Mirdzošas rotaslietas


Sievietēm patīk pucēties ar rotaslietu palīdzību. Uzsvinīgiem un grandioziem pasākumiem – jo mirdzošāk un spožak, jo labāk. Dažām patīk saposties uz svētkiem un īpašiem notikumiem, savukārt citām patīk pucēties arī ikdienā. Nela Gems ir latviešu zīmols, kas piedāvā iegādāties mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm.

Plašajā rotaslietu piedāvājumā ir gan smalkas un elegantas rotaslietas ar maziem kristāliņiem, gan arī košas, pamanāmas un greznas rotaslietas ar lieliem kristāliem. Lai pārliecinātos par to, ka saņemtā rotaslieta sievietei noteikti patiks, labākā izvēle ir ļaut viņai rotaslietu izvēlēties pašai. Nela Gems dāvanu karte ir lielisks risinājums, jo sieviete pati izvēlēsies savai gaumei atbilstošu rotaslietu.

Relaksējošs SPA apmeklējums

SPA atpūta patīk visiem – relaksējošas procedūras, nomierinošas maskas, masāžas, pirtis un baseinu peldes. Doties ārpus pilsētas un pavadīt vienu vakaru vai abas brīvdienas kādā SPA centrā ir patiesi patīkams notikums. It īpaši, ja to kāds ir uzdāvinājis, jo tas izrādīs rūpes un mīlestību. SPA apmeklējums ir lieliska dāvana svētkos, kas noteikti ļaus relaksēties un ilgi paliks atmiņā. Lai izvēlētos īpašu SPA centru, ieskaties rakstā SPA centri Rīgā.

Lidojums jaunām emocijām

Sievietei, kurai patīk izbaudīt jaunas emocijas, lieliska dāvana svētkos būtu kāds lidojums. Vispopulārākie lidojumu veidi ir lidojums ar deltaplānu mierīgam lidojumam pāri pilsētai, lidojums ar paraplānu ekstrēmākam lidojumama ar aerobātiskiem trikiem, un lidojums ar gaisa balonu nesteidzīgam un ekskluzīvam piedzīvojumam. Lidojums ir lieliska dāvana ar ko pārsteigt gan dzimšanas dienā, gan citos svētkos. Šāda sajūtu dāvana nevar nepalikt atmiņā.

Romantiska atpūta divatā

Dāvana, kas sievietei sniegs iespēju pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto vīrieti, ir lielisks mīlestības apliecinājums. Kvalitatīvu attiecību pamatā ir labi pavadīts laiks kopā, un romantiskas atpūtas piedāvājums diviem notiekti iepriecinās sievieti.

Romantiska atpūta divatā ir burvīga dāvanas izvēle, jo tā ļaus sievietei aizmirst par saviem darbiem un veltīt laiku nesteidzīgai un pilnvērtīgai atpūtai. 

Romantiska atpūta var būt arī garda maltīte ar savu mīļoto cilvēku kādā izsmalcinātā restorānā. Lai izvēlētos, uz kuru restorānu doties, iesakām ielūties sarakstā "Labākie restorāni Rīgā".

Saullēkts purvā uz SUP

Aktīvās atpūtas cienītājai un piedzīvojumu meklētājai lieliska dāvanas izvēle varētu būt izbrauciens uz SUP dēļa purvā. Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija. Tas īpaši manāms pašā rīta agrumā vai pašā vakarā, saules stariem apspīdot mazos, žuburainos kokus un krūmus. Saullēkts purvā uz SUP ir fantastiskām emocijām bagāts piedzīvojums, ko izbaudīt divatā. Celšanās agri no rīta noteikti būs tā vērta.

Interesanta meistarklase

Radošie kursi paliek arvien populārāki. Meistarklases sievietēm ir lieliska dāvana, kas patiks radošai sievietei. Ja viņa nebaidās izmēģināt ko jaunu un atklāt sevī līdz šim nezināmus talantus, tad kādas meistarklases apmeklējums viņai noteikti liksies kā vērtīga pieredze. Apgūt jaunas prasmes nekad nav par vēlu. 

Aizraujoša grāmata par ceļošanu

Sievietei, kurai patīk iepazīt jaunas vietas un kultūras, noteikti patīk daudz lasīt. Grāmata vienmēr ir lieliska dāvana, taču aizraujoša grāmata par ceļošanu ir pavisam lielisks variants. Īpaši tādā gadījumā, ja sievietei nav daudz brīva laika, tāpēc ceļošana uz kādu laiku vēl ir jāatliek. Grāmata par aizraujošiem apskates objektiem vai dažādiem piedzīvojumiem varētu būt kā patīkams ievads kādam jaukam ceļojumam, ko nākotnē izplānot.

Citas līdzīgas dāvanas sievietei iespējams atrast populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv dāvanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)