Banner 980x90

Dāvana vīrietim

Vīrieši ir tik dažādi. Viņu gaumes un intereses ir tik dažādas, ka dāvana dzimšanas dienā nereti var sagādāt galvassāpēs. Izvēlies dāvanu vīrietim kopā ar dāvanu servisu Lieliskadavana.lv un iepriecini savu draugu, brāli, tēti vai paziņu svētku dienā ar neparastu un prātā paliekošu dāvanu.
   
Šis ir interneta portāls, kurā atradīsit dāvanas katram. Ja Tavā paziņu lokā ir atraktīvs vīrietis, tad viņam noderēs brauciens ar ūdens motociklu vai ūdens pūsli no Veikot.lv. Ne mazāk azartisks būs lidojums ar paraplānu tandēmā ar instruktoru. Ja jubilārs ir piedzīvojumu meklētājs, tad uzdāvini viņam tādu dāvanu, kas pamodinās jaunas emocijas. Tas var būt gan brauciens pa slidenām braukšanas virsmām drošā autobraukšanas skolā, lēciens ar gumiju, izbrauciens ar kvadraciklu vai tamlīdzīgi. Tāpat pie mums atradīsiet pārsteidzošas dāvanas adrenalīnu cienošiem vīriešiem.
   
Un kurš gan vīrietis nesapņo par relaksāciju alus vannā? Tas ir iespējams, izmantojot "Beer SPA" unikālo piedāvājumu. Tā būs maksimāla relaksācija prātam un garam. Turklāt šāda dāvana ir pieejama pēc Jūsu izvēles – vienai vai divām personām.
 
Labai dāvanai ir jābūt prātā paliekošai uz ilgu laiku. Vīrietim ar māksliniecisku dvēseli piemērota dāvana būs foto kursi, cilvēka balss veidota ūdens vibrāciju fotogrāfija vai melnbalts portrets. Ja vīrietis aizraujas ar medībām, tad nav labākas dāvanas par apmaksātu šaušanu kādā no šautuvēm. Mēs piedāvājam pārliecināties par savu šaušanas precizitāti Ropažos.
   
Ja vēlies atpūsties kopā ar vīrieti, tad dāvanā izvēlies ceļojumu vai kino seansa apmeklējumu, tādējādi nošaujot divus zaķus vienlaicīgi – sagādā prieku gan sev, gan mīļotajam cilvēkam!
   
Vairums Lieliskadavana.lv piedāvājumu ir Rīgas teritorijā, taču, ja plašāk ielūkojas mūsu piedāvājumos, tad oriģinālu dāvanu vīrietim var atrast praktiski visos Latvijas reģionos. 
   
Jautāsit, kāpēc meklēt dāvanu interneta veikalā? Atbilde ir pašsaprotama, tā ir lieliska iespēja ietaupīt laiku un pārsteigt jubilāru ar oriģinālu dāvanu, kādu veikalā nav iespējams iegādāties. Turklāt dāvanu kartes piegāde ir iespējama visā Latvijas teritorijā. Plašāk ar Lieliskadavana.lv noteikumiem var iepazīties mūsu mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)