Avokado un zemeņu salāti ar medu
Interesanti un gardi salāti, kas noteikti jāizmēģina visām, kuras mīl jaunu garšu nianšu atklāsmes. Garšos kā lieliem, tā maziem ēdājiem.
Sastāvdaļas: Salāti pēc izvēles, var būt arī kāds salātu maisījums, daudzums – apmēram bļoda. ½ krūze šķēlēs sagrieztu zemeņu, 1 sagriezts kivi, 1 sagriezts avokado, 1 ēdamkarote plānās šķēlītēs sasmalcinātu mandeļu, ¼ krūzes grieķu jogurta, miziņa no puses laima, sula no puses laima, šķipsniņa sāls, 1 ēdamkarote vijīga medus.
Pagatavošana: Salātu bļodā liek salātus, avokado, zemenes, kivi un mandeles. Pārlej ar mērci, kas pagatavota no grieķu jogurta, laima sulas, sarīvētas laima miziņas, sāls un medus. Salātus var ēst vienus pašus vai kā piedevu pie otrā ēdiena, saderas ar gaļas ēdieniem, veidojot maigi saldas garšas kombināciju.
Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv".