Banner 980x90

Siguldas pilsdrupu estrādē notiks "The Sound Poets" koncerti

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Piektdien, 26.augustā un sestdien, 27.augustā Siguldas pilsdrupu estrādē grupa "The Sound Poets" sniegs šīs vasaras vienīgos koncertus Latvijā, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Lai gan 27.augusta koncerts tika izpārdots nepilnu divu nedēļu laikā, koncerta organizatori ir raduši iespēju tirdzniecībā laist ierobežotu skaitu papildbiļešu. Biļetes uz abiem koncertiem pieejamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, to cena – 25 eiro, bet no 24. augusta biļešu cena pieaugs. Koncerta apmeklētājiem pieejami īpaši ģimenes biļešu komplekti,   tāpat atlaides pieejamas Siguldas novada ID karšu īpašniekiem.

Koncertā "Pulsē" grupa izpildīs dziesmas gan no sava jaunākā studijas albuma "Pulsē", kurš mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā "Zelta Mikrofons" atzīts par "Gada albumu" un "Labāko popmūzikas albumu", gan jau tautā iemīlētas dziesmas kā "Kalniem Pāri" un "Emīlija".

Piektdien, 26.augustā, pirms "The Sound Poets" uzstāsies sintīpopa grupa "Audience Killers", savukārt sestdien, 27.augustā, – indīroka apvienība "Irving Ark". Abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst.19.00, koncertu īpašie viesi uz skatuves kāps plkst.20.15, bet "The Sound Poets" uzstāsies plkst.21.00. 27.augusta koncertu tiešraidē būs iespējams vērot Lattelecom TVkanālā 360TV.

Grupas "The Sound Poets" dalībnieki atzīst, ka vēlas šos koncertus padarīt par īpašu notikumu gan klausītājiem, gan sev, tādēļ šovasar koncerti citviet Latvijā nav izsludināti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)