Banner 980x90

Siguldā notiks starptautiska radioķirurģijai veltīta medicīnas konference

Valmiera, 5.sept., LETA. No 6.oktobra līdz 8.oktobrim Siguldas slimnīcas Konferenču zālē notiks Starptautiskās Stereotaktiskās radioķirurģijas asociācijas (ISRS) izglītojošā konference, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Konferences pamattēmas būs saistītas ar stereotaktiskās radioķirurģijas un stereotaktiskās staru terapijas klīnisko pielietojumu intrakraniālu galvas audzēju, kā arī ekstrakraniālu urīnizvadsistēmas audzēju patoloģiju gadījumos. Konferences darba valoda būs angļu.

Konferenci apmeklēs neiroķirurgi, radiologi-terapeiti, onkologi-ķirurgi, endokrinologi un urologi no Baltijas un daudzām pasaules valstīm, bet kā lektori uzstāsies pieredzējuši neiroradioķirurģijas un stereotaktiskās radioterapijas eksperti no vadošajām pasaules klīnikām Lielbritānijā, Japānā, Šveicē, Ukrainā, Krievijā un Polijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)