Banner 980x90

Ko līgava slēpj zem kāzu kleitas?

Foto: LINDA LAUVA, Līgavām.lv
Foto: LINDA LAUVA, Līgavām.lv
Kāzu diena ir notikums, kuru katrs pāris iedomājas, cik vien perfektu iespējams, cenšoties izplānot pat vissīkākās detaļas. Vai vēlies, lai kāzu dienā iekšējās sajūtas saskan ar skaisto pasaku visapkārt? Par svinībām, viesiem un ārējo izskatu visbiežāk ir padomāts, bet kas notiek svinību aizkulisēs? Arī pareizajai mežģīnei zem kleitas ir jābūt savā vietā. Lasi šo rakstu, lai uzzinātu, kāda apakšveļa būs piemērota kāzām, lai justos lieliski gan ceremonijas laikā, gan arī pārsteigtu viens otru kāzu naktī!

Apakšveļa kā sievietes kāzu aksesuārs
Gaumīga kāzu apakšveļa ir kā rotaslieta, kurai piemīt spēks rast komfortu un pārliecību stresa pilnajā dienā. Ar ko gan tā atšķiras no ikdienas apakšveļas?

Kāzu apakšveļai ir divi veidi:
1.  Dienas apakšveļa, kas ir nemanāma;
2.  Kāzu nakts apakšveļa, kas ļauj vaļu greznumam un fantāzijām.

Izvēloties apakšveļu kāzu dienai, tā ir jāpiemēro kleitai, aksesuāriem un kopējam tēlam. Atceries, ka kvalitatīva kāzu apakšveļa:
• izceļ un koriģē ķermeņa aprises;
• palīdz justies ērti;
• ir izsmalcināta un grezna.

Bez šaubām, tikpat svarīgi, kā izskatīties skaisti, ir justies veļā brīvi un ērti. Uzzini, kādu materiālu izvēlēties, lai apakšveļas valkāšana sagādātu prieku!
 
Zīda un mežģīņu maigums

Tā kā kāzu apakšveļa ir paredzēta pirmajai naktij, tā visbiežāk ir darināta no īpaši smalka materiāla, bieži vien no zīda un mežģīnēm. Jaunlaulātie kāzu dienu atcerēsies mūžam, tāpēc ir nozīmīgi, lai arī sajūtas būtu īpaši jutekliskas un valdzinošas. Šādas īpašības piemīt zīda veļai, kas ir īpaši:
• maiga;
• ērta un viegla;
• labi pieguļ jebkurai figūrai.
 
Apakšveļas materiāla izvēle ir atkarīga no kleitas. Ja kleita ir no bieza auduma, ar korseti un kuplu lejasdaļu, var izvēlēties arī kokvilnas un mežģīņu apakšveļu. Taču, ja izvēlies pieguļošu, plāna auduma kleitu, apakšveļai jābūt gandrīz kā jūsu "otrajai ādai", lai tā pilnībā saplūstu ar ķermeni. Jautājums paliek atklāts – kādu apakšveļu izvēlēties savam ķermenim?
 
Izvēlies piemērotāko kombināciju!
Nudien kāzu apakšveļas izvēle un kombinācijas var likties tikpat sarežģītas kā sievietes prāts, tomēr atbilde ir visai iepriecinoša – jūsu gaume būs īstā izvēle! Un tomēr, kad esat izvēles priekšā, ir vērtīgi padomāt, kādi apakšveļas veidi un aksesuāri būs nepieciešami:
• klasiskā apakšveļa (krūšturis un biksītes);
• līgavas kleitas apakšveļa (nakts kleitiņa);
• ņieburs vai korsete;
• garās zeķes un līgavas dekoratīvā zeķes gumija;
• citi aksesuāri.
Foto:  BOUDOIR BY KOSHUMM, Līgavām.lvFoto: BOUDOIR BY KOSHUMM, Līgavām.lv


Jebkurā no šīm kombinācijām var izvērsties pēc sirds patikas. Viss ir atkarīgs no tā, vai dodat priekšroku klasiskajām biksītēm un krūšturim vai vēlaties mini kāzu kleitu arī gultā? Zem lielās kleitas varat paslēpt vēl vienu kleitiņu, kurā ietērpties valdzinošajai naktī!
 
Šobrīd modē pašmāju greznība
Kāzu medijs Līgavām.lv iesaka kvalitatīvus un iecienītus apakšveļas ražotājus, kuru kāzu apakšveļas izvēle piedāvā ko īpašu katrai dāmai.
Piemēram, viens no Latvijas pašmāju zīmoliem AMORALLE izceļas ar ekskluzīvu un sievišķīgu kāzu apakšveļu un naktstērpiem, kas koķeti un rotaļīgi liks atdzīvoties latviešu sievietes garam.
Foto: Līgavām.lvFoto: Līgavām.lv
Izrotājiet savu ķermeni un dvēseli!
Uzziniet, kāda ir aktuālākā kāzu apakšveļa un kombinācijas no Līgavām.lv, un atrodi piemērotāko savai sapņu dienai. Ir svarīgi, lai kāzu apakšveļa atbilst jūsu iekšējai sievišķības izpausmei un atceries, ka tieši jūs pazīstat savu ķermeni vislabāk, lai zinātu, kas ir jāizceļ un kas jānoslēpj! Tad arī pati spēsiet rast enerģiju gan ķermenī, gan dvēselē un dalīties emocijās ar savu partneri. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)