Banner 980x90

Ērti un stilīgi mokasīni vīriešiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esi klasiskā stila piekritējs un meklē ērtus un stilīgus brīvā laika apavus, tad mokasīni pilnīgi noteikti būs īstā izvēle. Mokasīni nav piemēroti ilgstošām pastaigām pa cietu segumu, bet lieliski derēs vieglai atpūtai un izbraucieniem ar auto. Šie apavi ir ērti un eleganti, ļaujot ikvienam vīrietim justies 100% pārliecinātam par sevi. Mokasīni vīriešiem – vasaras apavi numur viens gan vasaras sezonā Latvijā, gan ceļojumos! 

Tradicionālie mokasīni vīriešiem
Tradicionālajiem mokasīniem nav iekšzoles, bet mūsdienās arvien biežāk sāk parādīties mokasīni ar nelielu iekšzoli un biezākām zolēm, lai atvieglotu ikdienas soli pa cietiem segumiem. Šādi apavi ir ērtāki un piemērotāki ikdienas valkāšanai, bet tos nevar pieskaitīt pie klasiskajiem mokasīniem. Tradicionālo mokasīnu konstrukcija ir pavisam vienkārša  to malas un zole tiek darināta no viena ādas gabala un augšpusē tiek uzšūts otrs. Klasiskie mokasīni vīriešiem vislabāk piestāv pie
- kokvilnas krekla;
- vieglas žaketes; 
- krāsaina t-krekla;
- čino biksēm;
- šortiem.

Atceries, ka mokasīni nav piemēroti valkāšanai ar zeķēm, bet, ja vēlies to darīt, tad pielūko, lai tās būtu plānas un košas. Tāpat nav jāaprobežojas ar vienkrāsainiem apaviem – izvēlies mokasīnus ar aukliņām, pušķīšiem, kabatiņām vai sprādzēm.

Kāpēc izvēlēties "Somijas apavus"?
"Somijas apavi" ir ne tikai apavu veikals – tā ir vieta, kur pozitīvā atmosfērā iegādāties izmeklētus, modernus un kvalitatīvus apavus. Ikviens apavu pāris, tajā skaitā arī mokasīni vīriešiem, tiek rūpīgi izmeklēti gan pēc kvalitātes, gan jaunāko modes tendenču kritērijiem. Iepērkoties internetā, vari ne tikai aplūkot apavu bildi, bet arī uzzināt, no kāda materiāla tie ražoti. Apavu marķējums norāda informāciju par materiālu:
- virspusei (daļa, kas ir piestiprināta zolei);
- oderei un ieliekamai saistzolei (virsas odere un iekšējās zoles odere, kas veido apavu iekšpusi);
- ārējai zolei (apakšējā daļa, kas ir pakļauta valkāšanai un piestiprināta virspusei).

Apavu izstrādājumu daļas un materiālus norāda ar piktogrammu vai rakstiski blakus apavu fotoattēlam. 

Preces maiņa un garantija
Interneta veikalā "Somijas apavi" iegādātos apavus vari nodot atpakaļ divu nedēļu laikā, ja konstatē, ka Tevi neapmierina to krāsa vai izmērs. Pirms preces nodošanas noteikti sazinies ar veikalu un informē par nodošanas iemeslu. Noteikti neaizmirsti pārdevējam uzrādīt iegādi apliecinošā dokumenta oriģinālu – čeku.

Atrodi savu lielisko apavu pāri interneta veikalā  www.somijasapavi.lv vai lokālajā veikalā "Somijas apavi" Rīgā, Kr. Barona ielā 36. Lai patīkama iepirkšanās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)