Banner 980x90

Aiztur greizsirdīgu vīrieti par viltus spridzināšanas draudiem Siguldas atpūtas vietā

Rīga, 21.nov., LETA. Valsts policija aizturējusi kādu greizsirdības māktu vīrieti par viltus spridzināšanas draudiem Siguldas atpūtas vietā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Naktī uz 18.novembri Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma anonīmu zvanu no vīrieša, kurš ziņoja, ka konkrētā izklaides vietā Siguldā ir ievietots spridzeklis. Kā ierasts šādos gadījumos, nosauktajā vietā ieradās pretterorisma vienība "Omega", lai veiktu pārbaudi, un tika evakuēti iestādes apmeklētāji un darbinieki. Pārbaudot konkrēto adresi, sprādzienbīstami priekšmeti netika atrasti.

Policija noskaidroja, ka viltus zvanu veicis 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš dzīvo Latgalē. Dažu stundu laikā pēc notikušā 18.novembra rītā policija aizdomās turēto vīrieti Latgalē aizturēja.

Aizturētais vīrietis paskaidroja, ka noziegumu izdarījis greizsirdības mākts. Iepriekšējā vakarā pirms viltus zvana veikšanas viņš vairākas reizes bija zvanījis uz policiju un ziņojis, ka esot pazudusi viņa Siguldā dzīvojošā draudzene. Pēc šīs informācijas saņemšanas policisti noskaidroja sievietes atrašanās vietu un pārliecinājās, ka viņai nekas nekaiš. Policisti ņēma vērā sievietes vēlēšanos un zvanītājam viņas atrašanās vietu neatklāja, lai gan vīrietis uzstāja.

Ar to vīrietis nebija mierā, tāpēc, ņemot vērā, ka sieviete bieži mēdza pavadīt laiku kādā atpūtas vietā, vīrietis domāja, ka arī šoreiz viņa atrodas tur, un nolēma ziņot par šajā iestādē it kā ievietotu spridzekli.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par apzināti nepatiesu paziņojumu par spridzināmās ietaises ievietošanu vai novietošanu. Turklāt šādos gadījumos zvanītājam par viltus spridzekli ir jāsedz arī zaudējumi, kas radušies konkrētajā adresē esošajiem uzņēmumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)