Banner 980x90

Uzņēmumam "Vilsa" Siguldas novadā top jauna ražotne un kokmateriālu žāvētava

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Krimuldas novada Raganā reģistrētais kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums "Vilsa" pērn veicis lielus ieguldījumus uzņēmuma attīstībā, tostarp veikti avansa maksājumi par nekustamo īpašumu "Inderdēļi" Siguldas novadā, kur tiek veidota jauna ražotne un kokmateriālu žāvētava.

Kā liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu, SIA "Vilsa" pamatdarbības veids ir kokmateriālu realizācija uz Eiropas valstīm un kopš 2004.gada marta arī kokmateriālu augstspiediena impregnēšana. 2005.gadā sākta impregnēšanas pakalpojumu sniegšana Latvijas firmām. Galvenie realizētās produkcijas veidi ir mizoti mieti, virpoti mieti, žogu un terašu zāģmateriāli. 2009.gada vasarā pievienojies vēl viens realizētās produkcijas veids - tornado žogi un to uzstādīšana, kas ir nostabilizējies par pastāvīgu SIA "Vilsa" tirdzniecības produktu. Uzņēmums ir nostabilizējies impregnētu materiālu pārdošanā vietējā tirgū. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, 2015.gadā vēl vairāk palielinājies pārdoto preču un pakalpojumu apjoms uz ES valstīm. Uzņēmumam ir aptuveni 45 sadarbības partneri Eiropā un ap 50 Latvijā.

Pamatā tirgus aptver Lielbritāniju un Īriju. Turpinās sadarbība ar Islandi, Norvēģiju, Krieviju, Azerbaidžānu un Baltkrieviju. Uzņēmuma darbību ļoti ietekmē noieta tirgus sezonalitāte un dažādi laika apstākļi ziemā un pavasarī, kas sarežģī izejmateriālu piegādes.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2015.gadā SIA "Vilsa" apgrozījums pieaudzis par 18%, sasniedzot 3 614 820 eiro. Ja 2014.gadā uzņēmums strādāja ar 51 781 eiro lielu peļņu, pērn tā palielinājusies līdz 57 326 eiro. 2015.gadā uzņēmums nodarbinājis septiņus cilvēkus, kas ir par vienu mazāk nekā gadu iepriekš.

Pārskata gada peļņa tiks ieguldīta tālākā SIA "Vilsa" attīstībā un izmaksāta dividendēs sabiedrības valdei.

SIA "Vilsa" reģistrēta 2001.gadā. Uzņēmuma īpašniece ir Baiba Saulāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)