Banner 980x90

Simpozijā "Vieda darba vieta" diskutēs par situāciju Latvijas darba tirgū

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 8.jūnijā Dizaina fabrikā tiks atklāta jauna platforma diskusijām par darba devēja un darbinieka sadarbības modeli – simpozijs "Vieda darba vieta", kas veltīts darba videi un uzņēmuma komunikācija stratēģijai, lai aktualizētu mūsdienu izaicinājumus darbinieku piesaistē un noturēšanā, pilsētas informācijas portālu tīklu PIlseta24.lv informē organizatori.

"Vieda darba vieta ir atbilde ilgajām diskusijām par personālvadības iespējamo un neiespējamo nākotni – skatīties uz cilvēkiem, kas pie mums strādā vai ir strādājuši – tāpat, kā mēs skatāmies uz saviem klientiem, izprotot viņu vajadzības, pirms tās ir radušās, un piedāvājot mūsdienīgus, personīgus un radošus risinājumus," akcentē konsultāciju uzņēmuma pārmaiņu vadībā "INTU" valdes locekle  Anita Gaile.

Simpozijā apskatīto tēmu aktualitāti pierāda arī pasākuma ietvaros veiktais pētījums par darbiniekiem, darba vidi un savstarpējām attiecībām. Pētījumu aģentūras "PHD Latvia" izpētes daļas vadītāja Linda Kirmuška norāda: "Kā liecina iegūtie pētījuma rezultāti, šobrīd nepietiek tikai ar labām savstarpējām attiecībām, darbinieki sagaida ko vairāk gan darba vides iekārtojumā, gan uzņēmumu attieksmē. Pētījums atklāj, ka tie darbinieki, kuri jūtas savā uzņēmumā kā sadarbības partneri nevis padoties, jūtas lojālāki pret savu darba vietu un ir lielāki uzņēmuma patrioti."

Simpoziju atklās Rīgas Ekonomikas augstskolas Ekonomikas departamenta vadītājs Mortens Hansens ar lekciju par situāciju Latvijas darba tirgū un darba spēka izaicinājumiem nākotnē. Vēl pasākumā tiks apskatīti jautājumi par talantu vadību, darba devēja tēlu un reputāciju, vides dizainu, veselīgas organizācijas izveidi, praktiskās darba sesijās tiks diskutēts, kā izveidot sava uzņēmuma DNS un kādus iekšējās komunikācijas instrumentus pielietot, kā arī top darba devēja stāstā dalīsies "Cēsus Alus" personāldaļas vadītāja Daiga Ozoliņa-Punāne.

Simpozijā uzstāsies Anita Gaile ("INTU"), Zane Čulkstēna ("ERDA"), Inese Andersone ("GatwayBaltic"), Nikita Kazakevičs ("Nova Baltic"), Ance Rancāne ("TBWA"), Daiga Ozoliņa-Punāne ("Cēsu Alus"), Aigars Zelmenis ("Krassky"), Iveta Apine ("Humulus"), Oleg Karpušenko ("Premier Restaurants Latvia") un citi uzņēmumu vadītāji un viedokļu līderi.

Pasākumu organizē pilna servisa pasākumu organizēšanas aģentūra "Idea House events" sadarbībā ar pārmaiņu vadības uzņēmumu "INTU" un darba devēja tēla veidošanas uzņēmumu "ERDA". Pasākuma ģenerālsponsors – "CV-Online Latvia".

Ar pasākuma programmu un ekspertiem iespējams iepazīties mājaslapā: "www.viedadarbavieta.lv."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)