Banner 980x90

Siguldā atvērs jaunu kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības "Allažu saime" filiāli

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 16.oktobrī, Siguldā atvērs jaunu kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības "Allažu saime" filiāli, informēja Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Pierīgas biroja projektu vadītāja Agnese Gauše.

Filiāles atvēršana notiks plkst.11 Dārza ielā 2a.

Lai gan "Allažu saime" apkalpo visu Siguldas novadu, pašā Siguldā, kur divas trešdaļas jaunuzņemto sabiedrības biedru ir pilsētas iedzīvotāji, filiāles līdz šim nebija. Savukārt tuvākā - Allažu - filiāle siguldiešiem nebija viegli sasniedzama.

Jaunās telpas uzņēmums nomās no sadarbības partnera - Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) Siguldas biroja.

"Allažu saime" ir kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, kas sniedz noguldījumu un kreditēšanas pakalpojumus. Par "Allažu saimes" biedru var kļūt jebkurš Siguldas, Mālpils, Inčukalna, Krimuldas, Sējas, Nītaures, Līgatnes vai Ogres novada iedzīvotājs.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)