Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Siguldā jaunā portālā dalder.lv

Sludinājumi ir aktuāli jau kopš cilvēka attīstības pirmsākumiem, un tas ir viens no senākajiem reklāmas veidiem. Latvijas iedzīvotāji ļoti aktīvi izmanto sludinājumus, lai pārdotu automašīnas, nekustamos īpašumus, koncertu biļetes, kā arī citas preces un pakalpojumus. Diemžēl zināmākie pieejamie sludinājumu portāli ir neērti ikdienas lietošanā un netiek atjaunoti atbilstoši 21. gadsimtam. Īpaši nozīmīgi tas ir reģionu iedzīvotājiem, kas saskaras ar problēmu filtrēt sludinājumus pēc lokācijas. Vai iedzīvotājiem ārpus Rīgas, piemēram, Siguldā ir iespēja ērti atrast sludinājumus, kas aktuāli tuvākajā apkaimē!? 

Dalder.lv ir nākotnes sludinājumu portāls
Dalder.lv ir jauns un inovatīvs portāls, kurā sludinājumi Siguldā turpmāk būs ievietojami ātrāk, vienkāršāk un būs iespējams tos sadalīt reģionāli. Portāls pretendē kļūt par labāko un lietotājiem draudzīgāko portālu ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas un pasaules līmenī. Papildus tradicionālajai sludinājumu ievietošanas funkcijai Dalder.lv kļūs par Siguldas elektronisko afišu, jo pilda ne tikai pārdošanas, bet arī informēšanas funkciju un ļauj iedzīvotājiem atrast visu aktuālo informāciju ātri un vienkārši. Dalder ir unikāla ir labākā filtrēšanas sistēma pasaulē, kas ekonomēs laiku gan lietotājiem, gan pārdevējiem, jo pircējs būs spējīgs nepieciešamo preci vai pakalpojumu iegādāties. 

Dalder.lv piedāvātās mārketinga iespējas 
Dalder lielākā priekšrocība ir nebijusī pieredze darba meklētājiem, pakalpojumu piedāvātājiem un preču pārdevējiem. Tirgus pētījumi un analīze atklāj, ka Latvijas iedzīvotājiem nepieciešama mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot sludinājumus, gan organizēt biznesa komunikāciju. Sludinājumi joprojām ir būtiska Dalder.lv daļa, taču tikpat svarīga ir arī mārketinga komunikācija. 

Arī reklāma Siguldā un tās apkaimē vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš. Dalder e-komercijas un sludinājumu portāls sniedz ne tikai klasiskās iespējas ievietot un aplūkot sludinājumus, bet efektīvi skar un risina problēmas svarīgās interneta mārketinga kategorijās, piemēram, informācijas izvietošana, apstrāde, sasniedzamība, efektivitāte, lokalizācija, datu apstrāde. Tas nozīmē nebijušu pieredzi gan reklāmas devējiem, gan tās lietotājiem. 

Dalder.lv komanda un drošības garantijas 
Dalder.lv strādā izcila komanda, kas dalās ar profesionālajām zināšanām interneta mārketingā. To apstiprina viegla informācijas pārskatāmība, analītiskie rīki un pamatotie dizaina elementi. Atšķirībā no konkurentiem rūpēs par lietotāju ērtību tiek nodrošināts nemitīgs tehniskais un komunikatīvais atbalsts. 

Pašlaik pieejamajos sludinājumu portālos nav iespējams apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas un nav iespējams lasīt atsauksmes vai vērtējumu par iegādāto. Tie ir būtiski ieguvumi, ko sniedz Dalder.lv, lai būtu iespējams atpazīt godprātīgu pārdevēju. Katrs pārdevējs varēs izveidot mikro mājaslapu, kas piedāvās gan apskatīt informāciju, gan komunicēt tiešsaistē. Tāpat būs atpazīstams arī lietotājs, ar reģistrētu profilu. 

Ko jaunais portāls nozīmē tā lietotājam?
E-komercijas platforma funkcionāli uzbūvēti akcentējot tikai lietotājus un Dalder.lv lepojas ar to, ka ir: 
• lietotājam draudzīgs, ērts un ātrs jebkurā Latvijas reģionā; 
• informācijas patērēšana ir lētāka;
• iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus;
• sludinājumi ir ērti filtrējami un ir vienkārši atrast nepieciešamo preci;
• iespējams iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem. 

Dalder.lv dizains un lietojamība ir nesalīdzināms ar konkurentiem. Izvēloties inovatīvo un mūsdienīgo Dalder.lv, ieguvumi ir vairāki un acīmredzami: bezmaksas sludinājumi, laika ekonomija, ērtums, ko var novērtēt, kaut reizi pamēģinot jaunā Dalder.lv sniegtās iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)