Banner 980x90

Pirmajā skolas dienā Valsts prezidents apmeklēs Siguldas Valsts ģimnāziju

Rīga, 3.sept., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis un viņa kundze Iveta Vējone šodien, pirmajā jaunā mācību gada dienā, apmeklēs Siguldas Valsts ģimnāziju, kura šogad svinēs 100 gadu jubileju, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Siguldas apmeklējuma laikā Valsts prezidents tiksies ar Siguldas novada domes pārstāvjiem un vietējiem uzņēmējiem.

Valsts prezidents un viņa kundze piedalīsies Siguldas Valsts ģimnāzijas svinīgajā Zinību dienas ceremonijā, kur sveiks skolēnus un skolotājus ar jauna mācību gada sākumu.

Siguldas valsts ģimnāzijā 2018.gada rudenī mācības sāks 489 skolēni pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā, humanitārā un sociālā, kā arī matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena programmās.

Lai pārrunātu pašvaldības aktualitātes, Siguldas novada apmeklējuma laikā Valsts prezidents tiksies ar Siguldas novada domes vadību un domes deputātiem, kā arī apmeklēs Bobsleja un kamaniņu trasi "Sigulda" un vietējos uzņēmumus.

Savukārt Vējones kundze apmeklēs Siguldas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi "Tornīši", mākslas skolu "Baltais Flīģelis", bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrības darbnīcas "Cerību spārni" un sociālā uzņēmuma "Visi var" labdarības veikalu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)