Banner 980x90

Kvalitatīva acu kosmētika no Drogas interneta veikala vien pāris klikšķu attālumā

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Satriecoši skaits meikaps acīm piesaista uzmanību un palīdz justies pārliecinoši gan ikdienā, gan īpašā situācijā. Pateicoties mūsdienīgiem kosmētiskajiem līdzekļiem, ikviena sieviete var pati izveidot profesionāla līmeņa acu grimu. Vienīgais nosacījums – kvalitatīva kosmētika, ko var iegādāties ne tikai skaistumkopšanas preču veikalos, bet arī internetā.

Milzīgs dekoratīvās kosmētikas piedāvājums ir veikalu tīklā Drogas, un jau labu laiku Latvijas sieviešu iemīļotās skropstu tušas, acu zīmuļi, ēnas un citi produkti ir pieejami arī Drogas interneta veikalā. Lasi tālāk un uzzini, kādas priekšrocības iegūst interneta veikala klienti, un kādu interesantu kosmētiku var iegādāties tiešsaistē.

Kosmētika dienas un vakara meikapam
Acu kosmētikas sadaļa ir viena no krāsainākajām un bagātākajām ikvienā skaistumkopšanas preču veikalā. Drogas interneta veikala preču klāstā ir simtiem preču, un sortimentā ir iekļautas:
skropstu tušas: pagarinošas, atliecošas, kuplinošas, ūdensnoturīgas u.c.;
acu ēnas: vientoņa un daudztoņu, mirdzošas, matētas, jutīgām acīm un ilgnoturīgas;
acu kontūrzīmuļi: klasiski un ūdensnoturīgi, kā arī īpaši zīmuļi bez parabēniem un smaržvielām speciāli jutīgām acīm;
acu laineri: šķidrie un flomāstera formā;
uzacu kopšanas produkti: zīmuļi, flomāsteri, uzacu vasks un pūderis.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Vēl vairāk produktu nekā lokālajā veikalā
Spilgtākam vakara grimam var būt nepieciešama papildu kosmētika, piemēram, acu ēnu bāzes, mākslīgas skropstas un grima fiksācijas spreji. Arī šos produktus var iegādāties Drogas interneta veikalā, netērējot laiku gājienam uz specializētu veikalu vizāžistiem.

Savukārt ikdienas kopšanai un lieliskam izskatam arī bez dekoratīvās kosmētikas Drogas piedāvā:
• caurspīdīgas tušas un skropstu balzamus, bagātinātus ar barojošām un mitrinošām vielām;
• eļļas ar dabīgajiem ingredientiem;
• serumus skropstu augšanai.

Lai Tava kosmētika acīm vienmēr būtu sakārtota un kalpotu ilgāk, neaizmirsti aprīkot savu kosmētikas somiņu ar zīmuļu asinātāju, acu ēnu aplikatoriem, otiņām, skropstu un uzacu birstītēm. Visus šo aksesuārus var iegādāties Drogas interneta veikalā kopā ar dekoratīvo un kopšanas kosmētiku. 

Interneta veikals ir lielākā Drogas tirdzniecības vieta, taču milzīgais piedāvājums nav vienīgais iemesls, kāpēc vērts iepirkties tiešsaistē.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
3 priekšrocības Drogas interneta veikala klientiem
1. Individuāla attieksme pret pircējiem
Lai gan noformēt pirkumu interneta veikalā var arī bez reģistrācijas, reģistrētajiem Drogas lietotājiem ir pieejami papildu bonusi, piemēram:
• iespēja sekot līdzi sava pasūtījuma statusam;
• iespēja veidot vēlmju sarakstus;
• iespēja atlikt preces un iegādāties tās vēlāk.

Reģistrētie lietotāji ar Drogas klienta karti saņem īpašas atlaides un var nopirkt lētāk gan akciju produktus, gan atsevišķas preces par regulāru cenu.

2. Ērta piegāde ar kurjerpastu
Pasūtījumi tiek piegādāti visā Latvijas teritorijā, darba dienās, no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00. Rīgas iedzīvotāji var pasūtīt piegādi arī vakara stundās, līdz plkst. 22.00. Piegāde notiek uz klienta norādīto adresi, tāpēc pasūtījuma saņemšana neprasa papildu laika tērēšanu gājienam uz pastu vai pakomātu staciju. Preces piegādes dienā Drogas kurjers sazinās ar klientu, lai precizētu piegādes vietu un laiku, tāpēc kļūdu un pārpratumu varbūtība ir minimāla.

3. Sadarbība ar lokālajiem veikaliem
Ja Tev ir nepieciešams tikai viens produkts, un negribi tērēt naudu lūpu krāsas vai pūdera otiņas piegādei, izmanto iespēju pārbaudīt preces pieejamību lokālajos Drogas veikalos. Ikvienas preces profilā ir speciāla podziņa, kas ļauj acumirklī noskaidrot, uz kuru veikalu jādodas pēc konkrētas preces. Veikala atlikumu var pārbaudīt, ievadot meklēšanas lodziņā vajadzīgo pasta indeksu vai pilsētas nosaukumu.

Kvalitatīva kosmētika acīm palīdz pāris minūtēs radīt tēlu, ko atzinīgi novērtēs arī pieredzējuši grima mākslinieki. Ienāc Drogas interneta veikalā un pasūti visu nepieciešamo, kad vien vēlies!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)