Banner 980x90

Par teju 6000 eiro labiekārtota Allažu kapsēta

Rīga, 22.okt., LETA. Par teju 6000 eiro šovasar uzlabota Allažu kapsētas infrastruktūra, labiekārtojot autostāvlaukumu, kapsētas pievedceļu un veidojot kosmētisko remontu kapličā, aģentūra LETA uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Kapsētā veikta pievedceļa pārbūve, noņemot veco augsnes apaugumu un izveidojot jaunu ceļa segumu, savukārt autostāvlaukums labiekārtots, izmantojot rupjas frakcijas šķembu klājumu, uzlabojot arī lietus ūdens noteci.

Patlaban vēl turpinās remontdarbi kapsētas kapličā un tiek sakārtota ēkas elektroinstalācija.

Vasarā Allažu pagasta kapsētā veikti arī apjomīgi organisko atkritumu utilizācijas darbi, kuru laikā likvidēti aptuveni 60 kubikmetri atkritumu, kas kapsētas teritorijā bija uzkrāti 30 gadu garumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)