Banner 980x90

Lietotas automašīnas no visas Eiropas ar Mobile.de – tikai pāris klikšķu attālumā!

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Meklējot lietotu auto tepat Latvijā, nereti var sastapties ar situāciju, kad meklētā automašīna pie mums nav piedāvājumā vēlamajā krāsā, komplektācijā, cenā vai citos parametros, bet daži modeļi nav pieejami vispār. Tam par iemeslu ir ierobežotais tirgus piedāvājums, un bieži vien tas daudzus mudina kāroto spēkratu meklēt ārpus valsts robežām. Auto tirgotāji un privātpersonas, automašīnas no ārzemēm ieved jau sen, tomēr šobrīd pieejamie interneta servisi un pakalpojumi ievērojami atvieglo lietota auto pārbaudi, iegādi, dokumentu noformēšanu un atgādāšanu uz Latviju. Viens no šādiem servisiem ir vācu Mobile.de, kuru sadarbības partneri Latvijā piedāvā ērtu pakalpojumu lietotu auto iegādei no visas Eiropas.

Kāpēc lietotu auto meklēt Eiropā?
Salīdzinot ar Latviju, daudzās Eiropas valstīs ir stingrāki tehniskās apskates kritēriji, kas nozīmē, ka auto īpašnieki Eiropā ir spiesti savu auto uzturēt relatīvi labākā stāvoklī nekā pie mums. Tāpat daudzviet Eiropā augstākais ienākumu līmenis ļauj auto īpašniekiem veikt regulāras apkopes pie dīleriem, ko pie mums, sevišķi vecākām automašīnām, veic vien retais. Protams, arī attīstītākā ceļu infrastruktūra un seguma kvalitāte ir faktors, kas Eiropā ekspluatētajiem automobiļiem palīdz saglabāt labāku stāvokli.

Visbeidzot tā ir milzīgā izvēle – neatrast sev piemērotu spēkratu no plašā piedāvājuma būs grūti. Piemēram, Mobile.de auto sludinājumu datubāzē, kura ir lielākā Vācijā un viena no lielākajām Eiropā, ir izvietoti ap 65 miljonu transportlīdzekļu sludinājumu. Plašāk par Mobile.de platformu un kāpēc vērts to iepazīt tuvāk – raksta turpinājumā!

Mobile.de – miljoniem automašīnu pāris klikšķu attālumā
Mobile.de ir Vācijas uzņēmums un viens no lielākajiem spēlētājiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi lietoto automašīnu un transportlīdzekļu tirgū Eiropā. Vācijā vien šo servisu izmanto 2/3 jeb vairāk nekā 31 000 reģistrēto auto tirgotāju.

Mobile.de ir kļuvis par līderi starp sludinājumu servisiem Eiropā viena svarīga iemesla dēļ – lietotājam ļoti draudzīgā navigācija, kas ievērojami atvieglo lietotas automašīnas meklēšanas procesu. Jums vēlamo lietoto automašīnu Mobile.de datubāzē ir iespējams meklēt pēc virknes šādu automašīnas parametru:
• ražotājs,
• modelis,
• krāsa,
• virsbūves tips,
• pirmās reģistrācijas datums,
• cena,
• nobraukums,
• jauda,
• dzinēja tips,
• motora tilpums,
• pārnesumkārbas tips,
• kā arī pēc virknes citu drošības, komforta un papildaprīkojuma meklēšanas pozīciju.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Ar Mobile.de lietota auto meklēšana ir ātra un ērta, jo nav jātērē laiks visu Jums interesējošā auto sludinājumu pārlūkošanai, lai to atrastu sev tīkamajā komplektācijā un stāvoklī. Iestatiet sev aktuālos automašīnas parametrus, nospiediet meklēšanas pogu, un Mobile.de meklētājs atlasīs tos sludinājumus, kuri atbilst šiem kritērijiem.

Mobile.de Latvijā – sev tīkamais auto no Eiropas ātri un ērti!
Atrodot meklēto spēkratu, var rasties bažas par auto iegādes procesu, formalitātēm un atgādāšanu uz Latviju. Arī konkrētās automašīnas vēsture un reālais stāvoklis var būt pamats satraukumam, jo, ja vien speciāli nedosieties uz valsti, kurā auto atrodas, atliks vien uzticēties pārdevēja godaprātam.

Par laimi, tiem, kuri vēlas savu auto iegādāties Eiropā, pie mums ir profesionāli pakalpojumu sniedzēji, kuri palīdzēs noskatīto spēkratu atgādāt uz Latviju un sagatavot dalībai ceļu satiksmē. BRC Autocentrs ir lielākais lietoto auto tirdzniecības tīkls Baltijā, kurš ir arī Mobile.de oficiālais partneris. Šobrīd vairs nav nepieciešamības automašīnu meklēt svešvalodā, jo Mobile.de meklētājs ir integrēts BRC Autocentra mājaslapā, kas nozīmē to, ka auto meklēšanas process Eiropā ir tikpat vienkāršs un saprotams kā Latvijā.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Drošība un garantija
Lietotas automašīnas iegāde bieži ir saistīta ar zināmiem riskiem, tāpēc ir svarīgi to iegādāties caur uzticamiem tirgotājiem. Pirms auto pirkšanas BRC Autocentrs sazinās ar Mobile.de pārdevēju, iegūst maksimāli detalizētu informāciju par auto stāvokli un pārbauda pilnu automašīnas vēsturi. Ja sludinājumā uzrādītā informācija izrādās patiesa un automašīnas reālais stāvoklis atbilst aprakstītajam, BRC Autocentrs nokārto visas pārējās ar auto pirkšanu un pārdošanu saistītās formalitātes klienta vietā, kā arī nodrošina drošu un ātru auto piegādi uz Latviju. Arī par slēptām izmaksām nav jāuztraucas, jo šo pakalpojumu izmaksas jau ir iekļautas Mobile.de sludinājumā norādītajā automašīnas cenā BRC mājaslapā. 

Papildus tam BRC Autocentrs Eiropā iegādātajam auto bez maksas:
• veiks automašīnas tehniskā stāvokļa pārbaudi;
• izies tehnisko apskati CSDD;
• pēc nepieciešamības izveidos izdevīgāko līzinga piedāvājumu;
• dos līdz pat 2 gadu garantiju!

Dodies uz BRC Autocentrs mājaslapu, apskati sevi interesējošā auto modeļa piedāvājumus, uzzini tā cenu un iegādes nosacījumus tūlīt pat!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)