Banner 980x90

Lāčplēša dienā Siguldā pacels monumentālu Latvijas karogu

Rīga, 31.okt., LETA. Siguldā Lāčplēša dienā, 11.novembrī, svinot Latvijas simtgadi, virs bobsleja un kamaniņu trases "Sigulda" tiks pacelts monumentāls Latvijas karogs, kas tapis par novadnieku ziedojumiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Atzīmējot Latvijas simtgadi, Siguldas novads iesaistījās iniciatīvā "Latvijas karogs", paredzot bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" uzstādīt monumentālu karogu, tādējādi godinot šo nacionālo simbolu ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

Karoga masts būs vismaz 15 metrus augsts, tādējādi Siguldā sliesies viens no augstākajiem karogiem Latvijā.

Karoga uzstādīšanas vieta tika izvēlēta iedzīvotāju balsojumā, kas norisinājās 2015.gadā, kad balsojumam tika piedāvāti trīs karoga uzstādīšanas vietas varianti - bobsleja un kamaniņu trases "Sigulda" korē, pie Siguldas novada Kultūras centra un Siguldas novada pils kompleksa dārzā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)