Banner 980x90

Auditorfirma "Grāmatvedis" - revīzija, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības programmas 

Revīzija ir neaizvietojama katra uzņēmuma kontroles procedūru sastāvdaļa, kas sniedz ne tikai atbalstu uzņēmuma vadībai, bet arī veicina klientu un iespējamo sadarbības partneru uzticību. Revīzija ir saimnieciski finansiālās darbības pārbaude, kas paredzēta uzņēmumiem, organizācijām,  dažādām iestādēm vai amatpersonām, ko veic revidents.

Revīzija

Revīzija ir neaizvietojama katra uzņēmuma kontroles procedūru sastāvdaļa, kas sniedz ne tikai atbalstu uzņēmuma vadībai, bet arī veicina klientu un iespējamo sadarbības partneru uzticību. Revīzija ir saimnieciski finansiālās darbības pārbaude, kas paredzēta uzņēmumiem, organizācijām,  dažādām iestādēm vai amatpersonām, ko veic revidents.
 
Revidents ir persona, kas ir pilnvarota veikt revīziju – pārbaudīt kādas iestādes vai amatpersonas darbību. Revīziju veic, lai pārbaudītu:
mantiskā stāvokļa uzskaiti;
saimnieciskās darbības rezultātu pierakstus;
finanšu pārskatus;
norēķinu kontus.
 
Revīzijas mērķis ir noskaidrot un apzināt darbības pārkāpumus, lai par tiem ziņotu un tos novērstu. Revīzija dod priekšstatu par uzņēmuma vadības sagatavotajiem finanšu pārskatiem, cik tie ir patiesi un vai tie atbilst reālajai situācijai.
 
Revīzijas veikšana kalpo ne tikai ārējo lietotāju vajadzībām, bet arī, to veicot, tās labumu gūst uzņēmuma vadība. Auditorfirma  "Grāmatvedis", kā vienu no saviem piedāvātajiem pakalpojumiem sniedz finanšu revīzijas iespējas, konstatējot nepilnības un dalās ar priekšlikumiem, lai tās novērstu.
 

Grāmatvedības pakalpojumi

Grāmatvedības pakalpojumi ir nepieciešami daudziem uzņēmumiem. Pat mazākā neatbilstība finanšu rādītājos var radīt lielas problēmas turpmākajā uzņēmuma darbībā. Grāmatvedība ir darbību kopums, kas nosaka, mēra un dara zināmu uzņēmuma finansiālo stāvokli, lai uzņēmuma vadība spētu pieņemt turpmākos lēmumus iestādes darbībā.
 
Nereti uzņēmuma vadītājs pats uzņemas pildīt grāmatveža pienākumus, taču, nepārzinot nozares specifiku, var radīt liekas galvassāpes. Auditorfirma "Grāmatvedis" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus fiziskām un juridiskām personām – pakalpojumu nepieciešamību un grāmatvedībā nepieciešamās sadaļas nosaka klients.
 
Grāmatvedības pakalpojumi, ko piedāvā uzņēmums SIA "Grāmatvedis", tiek sniegti augstā kvalitātē. Sniegtajos pakalpojumos ietilpst tādas sadaļas, kā:
uzskaites piemērošana uzņēmuma specifikai;
pirmdokumentu sakārtošana, apstrāde un grāmatošana;
naudas līdzekļu uzskaite norēķinu kontos;
rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana u.c.
 
Strauji augot uzņēmējdarbības nozarei, ir nepieciešams prasmīgi un kvalitatīvi veikt uzņēmuma grāmatvedību. Grāmatvedība ir svarīgs faktors uzņēmuma darbībā, tāpēc grāmatvedības pakalpojumi ir jāuztic profesionāliem un zinošiem lietpratējiem. Auditorfirma "Grāmatvedis" nemitīgi paplašina savus zināšanu apvāršņus, seko līdzi aktualitātēm un sniedz kvalitatīvu servisu.
 

Grāmatvedības programmas

Grāmatvedības programmas ir grāmatvedības datu uzskaites datorprogrammas, kas atvieglo ikdienas darbu grāmatvedim, visu nepieciešamo informāciju ievadot sistemātiskā programmā, kas ir viegli pārskatāma. Grāmatvedības programmas sniedz uzskatāmu un precīzu finanšu plūsmas pārskatu – programmā dati automātiski saglabājas un ir vienmēr ir pieejami.
 
Grāmatvedības programmas ļauj:
izrakstīt rēķinus;
veikt pilnvērtīgu grāmatvedības uzskaiti;
pārredzami aplūkot uzņēmuma finanšu pārskatus u.c.
 
Visus datus, kas iegūti no grāmatvedības programmām, ir iespējas kopēt, drukāt un saglabāt Excel failos. Grāmatvedības programmas atvieglo ikdienu – sūtot rēķinu klientam uz e-pastu, rēķins jāpārkopē un jāsaglabā Excel failā, atvieglojot darbu gan grāmatvedim, gan klientam – rēķina formāts ir viegli pārskatāms un labāk uztverams.
 
Auditorfirma "Grāmatvedis" ikdienas darbā pielieto grāmatvedības programmas, kas ietver virsgrāmatas finanšu uzskaiti, bankas darbību uzskaiti, kases darbības uzskaiti, darbības ar debitoriem u.c., kā arī citas, klienta vēlmēm pielāgotas, datorprogrammas darbības.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)