Banner 980x90

Valmierā noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi Kauguru ielā

No šodienas Valmierā noteiktas būtiskas satiksmes ierobežojumu izmaiņas Kauguru ielā, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Rīga, 3.sept., LETA. No šodienas Valmierā noteiktas būtiskas satiksmes ierobežojumu izmaiņas Kauguru ielā, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa. Komunikāciju izbūves laikā transporta satiksme tiks slēgta Kauguru ielas posmā no krustojuma ar Rūpniecības ielu līdz īpašumam Kauguru ielā 3, proti, krustojumam ar Stacijas ielu. Kauguru ielas krustojumā ar Rūpniecības ielu būs sašaurināta brauktuve līdz vienai joslai, nodrošinot Kauguru ielas šķērsošanu. Apbraucamais ceļš visiem transportlīdzekļiem tiks organizēts pa Rūpniecības ielu, Marijas ielu un Stacijas ielu. Sabiedriskais transports slēgto posmu apbrauks pa Stacijas ielu, Meža ielu un Sila ielu. Pagaidu pieturvietas tiks organizētas Rūpniecības ielā pie Sila ielas. Saglabājot esošo satiksmes organizāciju, darbi tiks turpināti arī Kauguru ielas posmā no Cēsu ielas līdz Rūpniecības ielai. Šī posma apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Rūpniecības ielu un Cēsu ielu līdz autoceļa P20 un V185 krustojumam. Cēsu iela posmā no šaursliežu dzelzceļa uzbēruma līdz krustojumam ar autoceļu V185 būs divvirzienu, un braukšanas ātrums tiks ierobežots līdz 30 km/h. Piekļuve īpašumiem tiks nodrošināta. Taču, ja kādā brīdī piekļuve nebūs iespējama, īpašnieki par to tiks informēti atsevišķi. Atbilstoši iepirkuma rezultātiem Kauguru ielas pārbūvi veic SIA "Limbažu ceļi" par kopējo līgumsummu 1 043 900 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Ielas pārbūve tiek realizēta Eiropas Savienības Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projektā "Atbalsts komercdarbībai - Kauguru ielas pārbūve". Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā "www.valmiera.lv" Pārbūves darbu laikā pašvaldība lūdz autovadītājus sekot līdzi informācijai un ceļa zīmēm, kā arī būt saprotošiem un pacietīgiem, jo remontdarbu laikā radītās neērtības ir īslaicīgas, bet ieguvums jau drīzumā lietot mūsdienīgām prasībām atbilstošu ielu - ilglaicīgs. Kā liecina "Firmas.lv" dati "Limbažu ceļi" apgrozījums pagājušajā gadā bija 15 443 104 miljoni eiro, peļņa - 1 329 553 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)