Banner 980x90

Uz Vidzemes šosejas Siguldā sāks gājēju pārejas būvniecību

Rīga, 13.maijs, LETA. Siguldā uz valsts galvenā autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) (A2) krustojumā ar Pīlādžu ielu sākies būvdarbi, lai ierīkotu gājēju pāreju, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Līdz ar to šajā ceļa posmā tiks noteikts ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā un satiksme tiks regulēta ar lokāliem sašaurinājumiem. Paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir viena minūte.

Būvdarbus veic SIA "8CBR". Kopējā līguma summa ir 107 910 eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Darbus plānots pabeigt jūnija beigās.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)