Banner 980x90

Uz Siguldas šosejas smagā avārijā cietuši policijas Speciālo uzdevumu bataljona likumsargi

Rīga, 24.aug., LETA. Piektdienas rītā uz Siguldas šosejas smagā avārijā cietuši vairāki Valsts policijas (VP) Speciālo uzdevumu bataljona (SUB) likumsargi, kuri devās uz mācībām Valmierā, aģentūrai LETA pavēstīja VP preses pārstāve Ilze Jurēvica.

Ap plkst.10.30, dodoties kolonnā ar ieslēgtām bākugunīm uz mācībām "Nemieri 2018" Valmierā, pie bijušā restorāna "Sēnīte" avārijā iekļuvis viens no SUB mikroautobusiem, kurš sadūries ar kravas automašīnu "Scania".

Negadījumā cietuši četri VP darbinieki, no kuriem trīs guvuši smagas traumas. Cietušie nogādāti medicīnas iestādē.

Patlaban notikuma vietā strādā atbildīgie dienesti un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Satiksme ir apgrūtināta.

Jurēvica informēja, ka avārijas dēļ mācības "Nemieri 2018" netiks atceltas.

SUB personāls sniedz atbalstu pretterorisma reaģēšanas plānos, nodrošina sabiedrisko kārtību ārkārtas situācijās, meklē, vajā un aiztur bruņotus noziedzīgus grupējumus, kā arī veic patrulēšanu teritorijās ar paaugstinātu kriminogēno situāciju.

Jau ziņots, ka Nacionālo bruņoto spēku mācību "Namejs 2018" laikā VP kopā ar sadarbības partneriem piektdien Valmierā un Jēkabpilī pārbaudīs un trenēs reaģēšanas un starpinstitucionālās sadarbības spējas valsts apdraudējuma gadījumā, tostarp masu nemieru likvidēšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)