Banner 980x90

Siguldas priekšsēdētājam piešķirs 2785 eiro par personīgo ieguldījumu pašvaldības mērķu sasniegšanā

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Siguldas novada pašvaldība nolēmusi piešķirt naudas balvu 2785 eiro jeb mēneša algas apmērā domes priekšsēdētājam Uģim Mitrevicam (RA) par priekšsēdētāja personīgo ieguldījumu pašvaldības mērķu sasniegšanā.

Pašvaldībā nodrošināta būtiska budžeta līdzekļu ekonomija vairāk nekā 2,6 miljonu eiro apmērā 2015.gadā un ir bijis kvalitatīvs pašvaldības sniegums 2015.gadā, ko apstiprina revidentu atzinumi par Siguldas novada domes 2015.gada pārskatu.

Kā aģentūru LETA informēja Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Diāna Vītola, naudas balva piešķirta arī par būtiskiem uzlabojumiem pašvaldības darbības izpildē, kā arī iniciēto lēmumu pieņemšanu, ievērojot Siguldas novada iedzīvotāju intereses.

Naudas balvas piešķiršanu Siguldas novada domes priekšsēdētājam virzīja priekšsēdētāja vietnieks. Ievērojot normatīvajos aktos noteikto, domes priekšsēdētājs balsojumā par naudas balvas piešķiršanu nepiedalījās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)