Banner 980x90

Siguldas pludmales volejbolisti izcīna bronzas medaļas Ungārijā

Publicitātes foto/ Foto: Sigulda.lv
Publicitātes foto/ Foto: Sigulda.lv
Augusta nogalē Ungārijā norisinājās starptautiskais jauniešu pludmales volejbola turnīrs "20th EÖTVÖS CUP". Sacensības notika vairākās vecuma grupās meitenēm un zēniem ar dalībniekiem no Baltkrievijas, Bulgārijas, Čehijas, Maltas, Latvijas, Rumānijas, Serbijas, Slovākijas, Somijas, Turcijas un Ungārijas.

Kā pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā, vietējās komandas sacentās U–14 un U–16 vecuma grupās zēniem.

U–14 vecuma grupā zēniem trešo vietu izcīnīja Kristaps Liepa un Mārtiņš Auziņš (2002.gadā dzimuši), ceturto vietu izcīnīja Reinis Rorbaks un Sandis Bērziņš (2003.gadā dzimuši). Dalītajā piektajā – astotajā vietā palika Ralfs Balodis (2002.gadā dzimis) un Dāvis Vēvers (2003.gadā dzimis). U–16 vecuma grupā zēniem ceturto vietu izcīnīja Rainers Smoļenskis (2001.gadā dzimis) un Toms Aizupietis (2001.gadā dzimis).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)