Banner 980x90

Siguldas pašvaldība aicina iesniegt pieteikumus līdzfinansējumam sporta pasākumu organizēšanai 

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina līdz 15.oktobrim biedrības un nodibinājumus iesniegt pieteikumus līdzfinansējumam sporta pasākumu organizēšanai 2017.gadā.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, pieteikumi par nākamā gada sporta pasākumu organizēšanas atbalstu iesniedzami saskaņā ar Siguldas novada domes nolikuma "Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā" ceturto punktu.

Pieteikumus aicinātas iesniegt tikai biedrības vai nodibinājumi. Viena juridiskā persona var iesniegt ne vairāk kā trīs pieteikumus. Pašvaldības līdzfinansējuma neattiecināmās izmaksas ir pamatlīdzekļu iegāde, ēdināšanas izdevumi un biedrību vai nodibinājumu darbinieku atlīdzība, tostarp par pasākuma organizēšanu, izņemot atlīdzību par tiesnešu, sekretariāta un tehniskā personāla pienākumu veikšanu attiecīgajā pasākumā.

Pieteikuma forma pieejama pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv" vai Sporta pārvaldē. Papildu informācija pieejama, zvanot 28317800.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)