Banner 980x90

Sāksies Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No pirmdienas, 12.sepembra  līdz sestdienai, 17.septembrim Siguldas novada pašvaldība organizēs Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novada iedzīvotāji varēs piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, lekcijās, diskusijās un praktiskās nodarbībās, lai uzzinātu, kā nostiprināt un uzlabot veselību.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, Veselības un sporta nedēļas laikā, 17.septembrī, jau desmito reizi norisināsies arī Veselības diena, kad novadnieki bez maksas varēs apmeklēt ārstus, veikt veselības pārbaudes un saņemt konsultācijas. Iepriekšēja pieteikšanās pie Veselības dienas speciālistiem sākās no 5.septembra.

Veselības un sporta nedēļas laikā ikviens Siguldas novada iedzīvotājs aicināts piedalīties virtuālos izaicinājumos, izmantojot mobilo aplikāciju "Endomondo", uzskaitīt kilometrus kādā no trim disciplīnām: "Sigulda soļo!", "Sigulda skrien!" vai "Sigulda brauc ar velo!".

Dalībniekiem no 1.septembra bez maksas jāreģistrējas vienam vai vairākiem izaicinājumiem interneta vietnē "www.endomondo.com/challenges" un jāpiekrīt, ka viņu treniņu informācija būs pieejama izaicinājumu rīkotājam un citiem dalībniekiem. Katrā izaicinājumā tiks apbalvots viens novadnieks, kurš būs veicis vislielāko attālumu. Aktīvāko novadnieku apbalvošana notiks Veselības dienā, 17.septembrī, plkst.13 pie Siguldas novada Kultūras centra.

Ar visām aktivitātēm, kas plānotas Veselības un sporta nedēļas laikā, iespējams iepazīties pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)