Banner 980x90

"ELVI" franšīzes partneris Siguldā iegūst novada apbalvojumu

Noslēdzot 2015.gadu, Latvijas novados aizvadīti vairāki konkursi, godinot gada cilvēkus un uzņēmumus. Arī vairāki SIA "ELVI Latvija" franšīzes partneri – no Siguldas, Daugavpils, Tērvetes un Vecumnieku novada – nominēti nozīmīgajam apbalvojumam, pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Siguldas novada Uzņēmēju Gada balvas pasniegšanas ceremonijā apbalvota ilggadēja SIA "ELVI Latvija" franšīzes partnere SIA "VITA mārkets" nominācijā "Novada izaugsme", veicinot darba efektivitāti, radot jaunas darbavietas, un par nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā. Svinīgajā pasākumā SIA "VITA mārkets" saņēma arī Siguldas novada domes pateicību par ikgadēju iesaistīšanos skolēnu vasaras nodarbinātības projektā.

Savukārt Daugavpils novadā nominācijā "Uzņēmējdarbība" Gada cilvēks 2015 ir SIA "ANTARIS", kas kļuvusi par SIA "ELVI Latvija" franšīzes partneri šāgada sākumā, valdes priekšsēdētājs Antonijs Samburs.

Arī Tērvetes novadā katru gadu norisinās pašvaldības organizēts pasākums, kurā novada dome izsaka pateicību un pasniedz apbalvojumus/ atzinības rakstus gan uzņēmējiem, gan privātpersonām, kas devušas būtisku ieguldījumu novada attīstībā. Šī gada novembrī SIA "Ores" (SIA "ELVI Latvija" franšīzes partnere) īpašnieks Madars Sondors saņēma atzinības rakstu nominācijā "Tautsaimniecība" par Tērvetes vēsturiskā centra labiekārtošanu un jaunu darba vietu radīšanu Tērvetes novada iedzīvotājiem.

Valles veikala ELVI vadītājai Annai Asmonavičai piešķirts apbalvojums "Vecumnieku novada Domes Goda raksts" par atsaucību un labestību darbā ar klientiem, veicinot Vecumnieku novada pazīstamību.

"Novadnieku sumināšana kļuvusi par skaistu tradīciju, kas ir pateicība par ieguldījumu savas pilsētas un novada attīstībā. Novada Gada cilvēks vai uzņēmums, kā arī iespēja nominēt šajā konkursā viennozīmīgi ir augstvērtīgs apbalvojums ne vien konkrētā novada, bet arī reģiona un valsts līmenī. Arī Latvijas mazumtirgotājs ELVI, kura sauklis vienmēr ir bijis "Par Savējiem!", izsaka pateicību mūsu franšīzes partneriem par aktīvu iesaistīšanos ne tikai savas uzņēmējdarbības, bet arī novada un Latvijas attīstībā," atzīst L.Vārtukapteine.

ELVI ir franšīze ar vairāk nekā 150 veikaliem ELVI visā Latvijā. Šogad pašmāju zīmols "ELVI" atzīmē 15 gadu jubileju – pirmais veikals ELVI tika atvērts 2000.gadā Siguldā.

SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 15%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)