Banner 980x90

"Apotheka" Siguldā atklās pirmo jaunā koncepta aptieku Vidzemē

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads

Trešdien, 27.janvārī, aptieku tīkls "Apotheka" atklās pirmo jaunā koncepta aptieku Vidzemē, Siguldā, aģentūru LETA informēja "Apotheka" sabiedrisko attiecību konsultante Ērika Kirsone-Kriviņa.

Aptiekas izveidē uzņēmums ir investējis 30 000 eiro, nodrošinot piecas darbvietas - farmaceitam, farmaceita palīgiem un farmaceita asistentam.

Siguldas pirmās jaunā koncepta "Apotheka" aptiekas svinīgais atklāšanas pasākums notiks plkst.16 Pils ielā 3.

Pasākumā piedalīsies Siguldas domes priekšsēdētāja vietnieks sociālajos jautājumos Jānis Zilvers un "Apotheka" valdes loceklis Jānis Kūliņš.

"Apotheka" ir aptieku tīkla "A Aptieka" jaunais nosaukums un aptieku koncepts. Ar "Apotheka" zīmolu šobrīd darbojas 92 aptiekas visā Latvijā. Uzņēmums tika izveidots 2005.gadā, apvienojot vairākus mazus uzņēmumus, un šobrīd ir straujāk augošais aptieku tīkls. "Apotheka" Latvijā strādā vairāk nekā 390 darbinieki, no kuriem 300 ir farmaceiti, kuri sniedz profesionālu padomu kā par ārsta izrakstītu medikamentu lietošanu, tā arī par pastāvīgu veselības aprūpi un skaituma un labsajūtas veicināšanu.

"Apotheka" iekļauta vienā no lielākajām Baltijas valstu farmācijas uzņēmumu grupām "Magnum", kuras uzņēmumi darbojas Baltijas valstīs un Somijā.

Kā ziņots, aptieku tīkla "Apotheka" pārvaldītāja SIA "A Aptiekas" 2014.gadā apgrozīja 30 miljonus eiro, kas ir par 8,2% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 25,7 miljonus eiro. Uzņēmums 2014.gadā nopelnīja 708 766 eiro, kas ir par 20% mazāk nekā 2013.gadā, kad tas nopelnīja 892 351 eiro.

Uzņēmums "A Aptiekas" dibināts 2005.gada 25.janvārī, tā pamatkapitāls ir 284 716 eiro. Uzņēmums "A Aptiekas" pieder SIA "Magnum Medical", kas savukārt pieder Igaunijas kompānijai "Magnum".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)