Banner 980x90

Praktiski un izturīgi – tenta angāri

Unikālie, izturīgie un praktiskie tenta angāri var tikt izmantoti dažādiem mērķiem – sākot ar pasākumu rīkošanu un viesu uzņemšanu, nesatraucoties par laika apstākļiem, beidzot ar angāru lietošanu rūpniecības, tirdzniecības, lauksaimniecības, sporta un daudzām citām vajadzībām. Par spīti vieglajai konstrukcijai un PVC tenta audumam šie angāri ir ļoti izturīgi pret vēju, sniegu un lietu. 
Pietiekami liela platība un vienkāršs risinājums dažādās situācijās
Tenta angāru var izvēlēties, piemēram, ja uz konkrētu laiku nepieciešama noliktava, kuru vēlāk var ātri salikt un pārvietot. Svarīgi ņemt vērā, ka, veicot saskaņošanu būvvaldē par angāra celtniecību, PVC angārus iespējams norādīt kā pagaidu ēkas, tādēļ, ja vajadzēs, varēsi to pārvietot citur bez liekām problēmām. 

Izturība un ilgs kalpošanas laiks
Pateicoties tam, ka angāra karkass izgatavots no cinkota tērauda, tas būs ne tikai viegli uzstādāms, bet arī ļoti izturīgs un stabils, neļaujoties stipra vēja, lietus un citu laika apstākļu ietekmei. Tāpat korpusam ir piešķirts ugunsdrošības sertifikāts. 

Tenta angāri ir iecienīta izvēle par labu cenu, tādēļ tos izmanto dažādās nozarēs:
• ražošanā un rūpniecībā – PVC angāri lieti noder būvniecībā kā telpa, kurā iespējams paslēpties no sliktiem laika apstākļiem, novietot instrumentus un iekārtas. Tāpat šajos angāros iespējams veidot preču noliktavas un darbnīcas, kurās ražot kāda veida produkciju;
• lauksaimniecībā – angārus lauksaimniecībā mūsdienās izmanto bieži, lai ne tikai uzglabātu, piemēram, graudus, bet arī lauksaimniecības tehniku un citus objektus;
• sportā – ja nepieciešams organizēt sporta aktivitātes lielākam cilvēku skaitam, piemēram, sporta spēles uzņēmumam vai arī arēnu jāšanas treniņiem un citiem sporta veidiem, tenta angārs būs laba izvēle;
• pasākumu organizēšanā – neatkarīgi no tā, vai plānots organizēt kāzas, koncertu, balli vai citu pasākumu, angārs nodrošinās to, lai apmeklētājiem netraucētu tas, kādi laika apstākļi ir ārā, jo tentus iespējams apsildīt no iekšpuses. 

Kā tiek izgatavoti un montēti tenta angāri?
Angāru pamatā ir izturīga cinkota tērauda nesošā konstrukcija, kuru var ātri uzstādīt bez lieku un sarežģītu materiālu lietošanas. Pārsegs veidots no 680g/m² tenta auduma, kas ne tikai nelaiž cauri ūdeni, bet arī ir izturīgs pret UV starojumu. Tā kā šī veida angāriem nav īpašu standarta izmēru, tos var pielāgot pēc klienta vajadzībām. Lielākoties angāru platums ir 10 līdz 20 metru savukārt garumam nav ierobežojumu. Maksimālais sānu sienas augstums var sasniegt pat 5 metrus. 
 
Tenta angārus var ērti montēt uz dažādām virsmām, tostarp uz grunts, jo pamatus izbūvēt nav nepieciešams, taču parasti tos montē uz šķembota vai asfaltēta laukuma. 
 
PVC audumiem ir dažādas krāsu variācijas, tādēļ klients var izvēlēties sev tīkamāko, turklāt uz šī auduma var viegli uzdrukāt, piemēram, uzņēmuma logo vai kādu reklāmu. 
 
Kur iegādāties tenta angārus?
Ja meklē kvalitatīvus, ilgi kalpojošus un ekonomiskus PVC auduma vai citu materiālu angārus, Tev noteikti jāielūkojas Domus Būve piedāvājumā. Jau vairāku gadu garumā šis uzņēmums nodarbojas ar dažādiem remontdarbiem un būvdarbiem, tādēļ viņu pieredze Tev noteikti noderēs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)