Banner 980x90

Pasniegtas pirmās preču zīmes "Radīts S!guldā" lietošanas atļaujas

Foto: sigulda.lv
Foto: sigulda.lv
Otrdien, 13.oktobrī, Uzņēmējdarbības konsultatīvās padomes sēdē Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics novada uzņēmējiem svinīgi pasniedza pirmās preču zīmes "Radīts S!guldā" lietošanas atļaujas, pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informēja Siguldas novada pašvaldībā.

Uzņēmējdarbības konsultatīvās padomes laikā atļaujas saņēma pirmie 20 uzņēmumiem, kuri pieteicās preču zīmes lietošanai, tomēr kopš jūnija preču zīmei pieteikušies jau 26 novada uzņēmumi un mājražotāji, kas saviem klientiem piedāvā vairāk nekā 20 dažādus produktus un pakalpojumus.

Preču zīmes "Ražots S!guldā" lietošanas atļauja paredz iespēju preču zīmi lietot gan uz produktu iepakojuma, gan mārketinga materiālos.

Jau šobrīd Latvijas iedzīvotāji un viesi var iegādāties preces, kuru iepakojumus rotā preču zīme "Radīts S!guldā", bet jau tuvākajās dienās veikalos "Elvi" būs pamanāmas speciālās "Radīts S!guldā" atpazīstamības zīmes, lai piesaistītu pircēju uzmanību produktiem, kas radīti Siguldas novadā.

Siguldas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele joprojām aicina novada uzņēmumus pievienoties preču zīmes "Radīts S!guldā" lietotāju pulkam. Lai pieteiktos preču zīmei, nepieciešams aizpildīt pieteikumu un nosūtīt to uz e-pastu ina.stupele@sigulda.lv vai iesniegt Uzņēmējdarbības atbalsta punktā.

Preču zīmi "Radīts Siguldā" izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība, lai izceltu Siguldas novadā ražotos produktus un pakalpojumus, kā arī paaugstinātu Siguldas novada ražotāju un pakalpojumu sniedzēju konkurētspēju un rosinātu patērētāju izdarīt izvēli par labu Siguldas novada produktiem un pakalpojumiem, tādējādi veicinot novada uzņēmumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu un Siguldas novada popularizēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)