Banner 980x90

Krimuldas novada pašvaldība sekmīgākajiem skolēniem apmaksās pusdienas

Rīga, 15.janv., LETA. Sekmīgākie Krimuldas vidusskolas un Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas skolēni atlikušo mācību gadu tiks pie brīvpusdienām, nolēmuši Krimuldas novada domes deputāti.

Deputāti lēmuši piešķirt pašvaldības apmaksātas pusdienas 1,90 eiro dienā Krimuldas vidusskolas skolēniem, kuru vidējā atzīme 2018./2019.mācību gada pirmajā semestrī bija 7,5 balles un augstāk no šā gada janvāra līdz maijam.

Tāpat pašvaldības apmaksātas pusdienas 1,28 eiro dienā tiks piešķirtas Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas izglītojamajiem, kuru vidējā atzīme 2018./2019.mācību gada pirmajā semestrī bija 7,5 balles un augstāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)