Banner 980x90

Konkursa "Siguldas novada Uzņēmēju gada balva 2015" ietvaros aicina novērtēt novada uzņēmējus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lai novērtētu Siguldas novada uzņēmējus, kas aktīvi darbojas savā nozarē un sekmē uzņēmējdarbības vides attīstību, pašvaldība organizē konkursu "Siguldas novada Uzņēmēju gada balva 2015".

Novada iedzīvotāji, uzņēmēji un viesi tiek aicināti pieteikt pretendentus apbalvojumiem vienpadsmit nominācijās: novada popularizētājs, novada izaugsme, novada jaunais uzņēmējs, novada viesmīlīgākais, novada lauksaimnieks, novada mecenāts, novada eksportētājs, novada investors, novada inovācija, novada labākais darba devējs un novada aizrautība.

Dalībai konkursā var pieteikt komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kuras saimniecisko darbību veic Siguldas novada teritorijā, neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, kā arī komersantus, lauksaimniecisko ražošanu un citu aroddarbību veicējus – fiziskas personas, kuras ir reģistrējušas un veic saimniecisko darbību Siguldas novadā.

Pretendentu pieteikšana konkursam norisināsies līdz 19.novembrim. Aptaujas anketas un balsojumu urnas pieejamas Siguldas novada Domes Pakalpojumu centrā, visās pašvaldības administrācijās, kā arī tirdzniecības centrā "Šokolāde" un veikalā "ELVI" Vidus ielā 1. Anketu iespējams aizpildīt arī elektroniski.

Konkursam pieteiktos pretendentus izvērtēs konkursa vērtēšanas komisija. Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks uzņēmēju godināšanas pasākumā 4.decembrī. Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties novada pašvaldības mājas lapā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)