Banner 980x90

Konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" pirmajā kārtā saņemti 19 pieteikumi

Foto: Lita Krone/ LETA
Foto: Lita Krone/ LETA
Aprīlī noslēdzās Siguldas novada pašvaldības organizētā konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" pirmā kārta, kurā pieteikumus iesniedza 19 uzņēmīgas novadnieces – māmiņas, kuras vēlas īstenot vai attīstīt savu biznesa ideju, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Konkursam pieteiktās idejas skar pakalpojumu, lauksaimniecības, ražošanas un tirdzniecības nozares.

Pieteikumus izvērtēs kompetenta žūrija un otrajai atlases kārtai tiks virzītas sešas pretendentes, kuras būs ieguvušas vislielāko punktu skaitu. Konkursa fināls – ideju prezentācija, norisināsies 20.maijā, pēc kura tiks paziņotas konkursa uzvarētājas, kuras iegūs pašvaldības finansējumu līdz 2000 eiro savas biznesa idejas īstenošanai.

Konkurss "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" Siguldas novadā norisinās pirmo reizi un tā mērķis ir motivēt sievietes, kuras audzina bērnus vecumā līdz astoņiem gadiem un ir deklarētas Siguldas novadā, saskatīt sevī  uzņēmējas potenciālu un uzsākt komercdarbību, kā arī sekmēt jaunu produktu, pakalpojumu un darba vietu radīšanu novadā. Projekta ietvaros dalībniecēm tika nodrošināta  iespēja saņemt konsultācijas par pieteikumu sagatavošanu, idejas formulēšanu, finanšu plūsmas plānošanu un citiem ar uzņēmējdarbību saistītiem jautājumiem. Dalībnieces iedvesmoja un savā uzņēmējdarbības pieredzē dalījās zīmola "Caps" dibinātāja Ilze Garanča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)