Banner 980x90

Elektrības padeves svārstību dēļ Siguldā traucēta luksofora darbība 

Rīga, 25.janv., LETA. Elektrības padeves svārstību dēļ Siguldā, Vidzemes šosejas un Pulkveža Brieža ielas krustojumā jau trīs dienas ir traucēta luksofora darbība un šī paša iemesla dēļ luksofors var nedarboties arī turpmākajās dienās, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikāciju daļā.

Elektrotīkla pārvaldītājs nav LVC, un uzņēmums nevar novērst padeves traucējumus. 

Elektropadeves pārsprieguma dēļ nostrādā aizsardzības mehānismi luksofora kontrolierī un tas atslēdz luksoforu. Lai novērstu šos traucējumus, uzturētājiem ir jāierodas objektā un jāatjauno luksofora darbība manuāli, jo šī luksofora attālināta pārvaldīšana nav iespējama. 

LVC aicina par traucējumiem luksofora darbībā informēt, zvanot uz diennakts bezmaksas infolīniju 80005555. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)