Banner 980x90

Brīdina par ievērojamiem satiksmes ierobežojumiem Siguldas apkārtnē "Vienības velobrauciena" dēļ

Rīga, 30.aug., LETA. "Vienības velobrauciena" nodrošināšanai svētdien, 1.deptembrī, no plkst.13 līdz 15.30 būs slēgti ceļu posmi uz Vidzemes un Valmieras šosejām no Sēnītes līdz Siguldai un Raganai, brīdina "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC aicina autobraucējus savlaicīgi plānot savus maršrutus, iepazīties ar apbraucamajiem ceļiem un plānot papildu laiku ceļam.

Vienības brauciena Tautas brauciena laikā no plkst.13 līdz 15.30 satiksmei būs slēgts Vidzemes šosejas posms no Kaķīšiem Siguldā līdz Sēnītei un Valmieras šosejas posms no Sēnītes līdz Raganai , turklāt būs arī citi satiksmes ierobežojumi. Satiksmi regulēs Valsts policija. Turklāt atkarībā no dalībnieku plūsmas posmu slēgšanas laiks var mainīties.

Svētdienās pie Sēnītes jau ikdienā ir vērojami sastrēgumi saistībā ar plašajiem ceļu remonta darbiem.

LVC iesaka Vidzemes šosejas apbraukšanai izmantot autoceļus Garkalne-Alauksts un Sigulda-Ķegums, bet Valmieras šosejas apbraukšanai - Tallinas šoseju un autoceļu Saulkrasti-Sēja-Ragana.

"Vienības brauciens" skars arī reģionālos autoceļus Ragana-Turaida visā tā garumā un Inciems-Sigulda posmā no Turaidas līdz Siguldai. Šajos ceļos satiksme netiks slēgta, vien īslaicīgi apturēta.

Valsts ceļu tīklā turpinās arī remontdarbu sezona. Remontdarbu laikā ievērojamākie satiksmes ierobežojumi patlaban ir uz Jūrmalas šosejas, uz Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītei, uz autoceļa Ventpils-Kuldīga posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām, kur ir astoņi pagaidu luksoforu posmi, uz autoceļa Gulbene-Balvi posmā no Gulbenes līdz Kazupei, kur ir līdz sešiem pagaidu luksoforu posmiem, kā arī uz autoceļa Jelgava-Tērvete-Lietuvas robeža posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai, kur ir septiņi pagaidu luksoforu posmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)