Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā pie Netcredit.lv – iegūsti naudu jau tūlīt!

Ātro kredītu uzplaukums Latvijā tika novērots jau pirms vairāk nekā 10 gadiem. Šī kredīta veida popularitāti ietekmējuši dažādi faktori, un jāatzīst, ka tie ir vieni no pieprasītākajiem kredītiem joprojām! Ātro kredītu reklāmas iespējams redzēt teju itvisur, tostarp sponsorējot pasākumus, sportistus, māksliniekus u.c., lai popularizētu savu mērķi – palīdzību cilvēkiem. Ja Tev nav skaidrības, kas ir ātrie kredīti internetā, kādiem mērķiem tie paredzēti un kā var palīdzēt salīdzināšanas portāli, piemēram, Netcredit.lv, turpini lasīt un noskaidro raksta turpinājumā!

Latvijā kā pirmie ātro kredītu aizdevēji tika reģistrēti "Ferratum bank" 2007. gadā, kad Latviju bija piedzīvojusi ekonomiskā krīze. Toreiz iespēju ātri iegūt naudu izmantoja daudzi. Kas raksturo ātros kredītus internetā?

Ātrie kredīti un to skaidrojums 
Ātrie kredīti internetā ir kredītu veids, kas pieder īstermiņa aizņēmumu grupai – iespējams iegūt salīdzinoši mazu naudas summu, ko nepieciešams atdot īsā atmaksas termiņā. Tos no citiem atšķir dažādi fakti, piemēram:
kreditētāji. Kreditētāji ātro kredītu gadījumā lielākoties ir nebanku sektora pārstāvji, kas paši nosaka savus noteikumus par atmaksu un izsniegšanas kārtību;
atmaksas noteikumi. Lai arī tos nosaka katrs kreditētājs, lielākoties tie ir līdzīgi visiem aizdevējiem. Pirmkārt, ir aizdevēji, kas situācijā, kad ņem šādu kredītu pie aizdevēja pirmoreiz, piedāvā to atdot bez procentu likmes;
ķīlas un galvotāja noteikumi. Ātros kredītus raksturo galvotāja noteikumi. Lai šādus kredītus saņemtu, lielākoties nekad nav nepieciešams norādīt galvotāju vai ieķīlāt kādu priekšmetu. Tāpat atšķir fakts, ka pastāv tādi ātrie kredīti internetā, kuru saņemšana nepieprasa norādīt darbavietu vai algu. 

Pastāv dažādi iemesli, kāpēc cilvēks nolemj vērsties pie banku vai nebanku sektora aizdevēja, lai saņemtu trūkstošos līdzekļus. Bet kāpēc cilvēki galvenokārt izvēlas tieši ātros kredītus? Turpini lasīt rakstu un uzzini!

Ātrie kredīti internetā pie Netcredit.lv – kad izvēlēties?
"Gudriem.lv" 2017. gadā veiktajā pētījumā apkopoti dati par ātro kredītu ņēmēju, Latvijas iedzīvotāju, motivāciju, izvēloties šādu kredīta formu. Kāpēc galvenokārt cilvēki izvēlas ātros kredītus internetā?
Lai segtu neplānotus izdevumus. Vairāk nekā piektdaļa no aptaujātajiem atzina, ka izvēlas ātros kredītus, lai apmaksātu rēķinus, kas radušies, piemēram, ārstniecības vajadzībām vai bojātas tehnikas nomaiņai.
Lai izdzīvotu līdz nākamajai mēnešalgai. Kā liecina statistika, tādu cilvēku ir daudz, kuru ikmēneša izdevumu skaits ir salīdzinoši lielāks nekā ienākumu daudzums. Šādās situācijās, kā izrādās, cilvēki nereti vēršas pie aizdevējiem.
Lai veiktu nelielus remontdarbus. Piemēram, durvju nomaiņa, sienu un griestu krāsošana – tas viss lieliski veicams, izmantojot līdzekļus no īstermiņa aizdevuma.

Lai izvēlētos īsto un piemērotāko aizdevēju īstermiņa kredīta gadījumā, lielisks palīgs var būt salīdzināšanas portāli, piemēram, Netcredit.lv vai Latvijas kredītu centrs. Kādas ir priekšrocības, vēršoties pie salīdzināšanas portāliem?

Salīdzināšanas portāli – kā tie darbojas?
Salīdzināšanas portālos, piemēram, Netcredit.lv, iespējams aplūkot teju visu ar kredītnozari saistīto aizdevēju piedāvājumus un salīdzināt tos. Kā darbojas šie portāli?
Ienāc. Ienākot portālā, iespējams izvēlēties sadaļu, kredīta veidu, par kuru vēlies uzzināt informāciju. 
Izlasi. Ja Tev nav skaidrs, kā īsti darbojas konkrētais kredīta veids, izlasi aprakstu un iepazīsties ar galvenajiem noteikumiem.
Salīdzini. Salīdzini piedāvājumu pēc dažādiem kredīta saņemšanas un atmaksas noteikumiem – termiņu, procentu likmi, maksimālo summu un atmaksas periodu u.c. 
Saņem. Kad esi sapratis, kurš kredītdevējs būs Tev piemērotākais, dodies uz tā mājaslapu un veic nepieciešamo procedūru, lai saņemtu kredītu pēc iespējas ātrāk.

Ātros kredītus piedāvā dažādi aizdevēji, tostarp Mogo, Altero, Bino, Latkredits u.c., un to saņemšanas noteikumi nav krasi atšķirīgi. Lai nenāktos nožēlot izdarīto izvēli, pārliecinies par aizdevēju, rūpīgi izvērtējot pieejamās atsauksmes un līguma nosacījumus. Ienāc Netcredit.lv un salīdzini, lai saprastu, pie kura kredītdevēja ātrie kredīti internetā ir visizdevīgākie!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)