Banner 980x90

Aprīlī notiks Siguldas novada Veselības diena

Siguldas novadā 9.aprīlī norisināsies Veselības diena, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs apmeklēt ārstus, piedalīties sportiskās aktivitātēs un gūt vērtīgu informāciju, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Veselības diena būs viena no "Veselības un sporta nedēļas" aktivitātēm, kas Siguldas novadā norisināsies no 4.aprīļa līdz 10.aprīlim.

Pasākuma organizatori aicina novada iedzīvotājus līdz 8.februārim uz e-pasta adresi "prese@sigulda.lv" vai pa tālruni 80000388 sniegt savus ierosinājumus par speciālistiem, pārbaudēm un lektoriem, kurus vēlētos Veselības dienas laikā apmeklēt.

Tāpat aicināti pieteikties sadarbības partneri un speciālisti, kas vēlas iesaistīties Veselības dienas aktivitātēs un sniegt atbalstu novada iedzīvotājiem veselības uzlabošanā.

Veselības dienu Siguldas novadā organizē Siguldas novada pašvaldība un nodibinājums Pacientu ombuds, piesaistot sadarbības partnerus. Veselības dienas tiek rīkotas divas reizes gadā, dodot iespēju novadniekiem bez maksas apmeklēt ārstus, speciālistus un veikt veselības pārbaudes. Kopš 2015.gada projekts ir kļuvis vērienīgāks un "Veselības un sporta nedēļas" laikā novada iedzīvotājiem nedēļas garumā tiek piedāvātas dažādas aktivitātes, kas vērstas uz veselības uzlabošanu un aktīva dzīvesveida veicināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)