Banner 980x90

Vangažos ienāk Latvijas aptieka

Daudziem Vangažu iedzīvotajiem jau tik pierastā aptieka Vidzemes ielā 11, pārtopot par Latvijas aptieka tīkla aptieku, ir ieguvusi ne tikai "jaunu seju", bet arī būtiski paplašinājusi piedāvājuma klāstu.

Kā pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informēja Zita Jēkabsone, kvalitatīva un pilnvērtīga farmaceitiskā aprūpe ir tas, kas ir nepieciešama un sniedz gandarījumu ikvienam iedzīvotājam un pircējam.

Aptieka saviem klientiem:
* nodrošina augsti kvalificētu farmaceitisko aprūpi;
* izgatavo zāles pēc ārstu izrakstītajām receptēm;
* piedāvā plašu recepšu un bezrecepšu zāļu, uztura bagātinātāju, medicīnas ierīču, higiēnas preču, dermokosmētikas un ārstniecisko augu tēju klāstu;
* sniedz iespēju pret ārsta izrakstītu recepti iegādātie psihotropās zāles, kā arī valsts kompensējamās zāles;
* sadarbojas ar vadošajām, veselības apdrošināšanas kompānijām ERGO, Balta, BTA, BAN, Gjensidiege, IF un Seesam;
* ārstniecības iestādēm un sociālās aprūpes institūcijām nodrošina arī zāļu iegādi vairumtirdzniecībā;
* veic asinsspiediena mērījumus, kā arī veic diabēta pacientu farmaceitisko aprūpi.

Aptiekas klientiem ir iespēja kļūt par lojalitātes programmas dalībniekiem un saņemt Zaļo karti vai Sudraba karti.

Iepērkoties Latvijas aptiekas aptiekās, tiek piešķirtas atlaides, kā arī tiek uzkrāti punkti par katru iztērēto eiro, ko pēc tam var tērēt atkal jauniem pirkumiem.

Sudraba kartes īpašniekiem papildu paredzētas īpašas priekšrocības Latvijas aptiekas sadarbības partneru - Veselības centra 4, medicīnas sabiedrības ARS, Latvijas Jūras medicīnas centra un MFD - medicīnas iestādēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)