Banner 980x90

Uzsākta jaunās Zaļās Lapas/Sigulda24.lv pilsētas informācijas grāmatas sagatavošana

Ir uzsākta jaunās, Latvijā vienīgās bezmaksas pilsētas informācijas grāmatas Zaļās Lapas /Sigulda24.lv sagatavošana 2012./13.gadam. Tās laikā tiks apzināta Sigulda pilsētas un tuvāko novadu iedzīvotājiem ikdienā nepieciešamā informācija.

Apvienojot Zaļās Lapas ar Sigulda24.lv, ir radīts konceptuāli jauns pilsētas informācijas avots, ko veido sen pazīstamā Zaļo Lapu grāmata un lokāls interneta medijs.

Grāmatas saturs šogad papildināts ar visiem reģiona iedzīvotājiem noderīgu informāciju ikdienas vajadzībām – pilnīga saziņas informācija ar novada pašvaldībām, izmaiņas pēc novadu reformām, noderīga informācija kā rīkoties negadījumu gadījumā, jauninājumi par pasta sūtījumu saņemšanu, aktualizēta informācija kā rīkoties steidzamos gadījumos un cita ikvienam nepieciešama informācija. Pilsētas informācijas grāmatā būs arī nākamo gadu svarīgāko pilsētu notikumu kalendārs, kas top sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību, apkārtnes novadu pašvaldībām un portāla Sigulda24.lv redakciju.

Zaļās Lapas grāmata šogad svin savu 20 gadu jubileju un ir neatņemama sastāvdaļa gandrīz katrā mājā un darbavietā.

Savukārt Sigulda24.lv ir dinamisks pilsētas informācijas medijs, kurā ir iespējams ne tikai uzzināt vietējās aktualitātes, bet arī iesaistīties pašiem sniedzot informāciju un ziņas citiem pilsētniekiem. Portālā vienuviet pieejamas svarīgākās pilsētas ziņas, notikumu kalendārs, bezmaksas sludinājumu ievietošana, kā arī Zaļo Lapu uzziņu kataloga interneta versija un daudz citas Siguldas iedzīvotājiem noderīgas informācijas!

Ieskaties Sigulda24.lv un citos (30) pilsētu informācijas portālu tīkla Pilseta24.lv portālos.

Šogad grāmatā būs atrodama informācija par pilnīgi visām iestādēm un uzņēmumiem, tādēļ aicinām iestāžu vadītājus un uzņēmējus pārliecināties par savas informācijas pareizību un izvietojumu, zvanot pa tālruni 677 70790!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)