Banner 980x90

Turaidas muzejrezervātā notiks svētki bērniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 7.augustā, no plkst.15.00 līdz plkst.18.00 Turaidas muzejrezervātā notiks svētki "Šodien Turaidas pils pieder bērniem!", kas šogad būs veltīti tēmai "Seno gadsimtu nauda", pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē Turaidas muzejrezervāta Izglītojošā darba un komunikācijas daļas vadītāja Anda Skuja.

Svētku laikā paredzēts atvērt katalogs "Turaidas pilī atrastās monētas 2., 11.-19. gs." un plkst.16.00 īpašu grāmatu bērniem "Turaidas pils Dāvida stāstu un spēļu grāmata", kas veltīta pašiem mazākajiem pils apmeklētājiem, rosinot viņos interesi par Turaidas pili.

Visu svētku laiku notiks viduslaiku mācību darbnīcas, varēs izzināt spēles naudas lādē un apskatīt lielo zelta monētu, vērot burbuļu salūtu un Liepājas ceļojošā leļļu teātra izrādi "Kā rūķis Turaidā draugu atrada". Tiks eksponētas izstādes "Māls – visa pirmsākums un pamats" un "Turaidas pils vēsture Turaidas arheoloģiskās ekspedīcijas "1976-2000) zīmējumos".

Svētkus "Šodien Turaidas pils pieder bērniem!" un bērnu grāmatiņas "Turaidas pils Dāvida stāstu un spēļu grāmata" izdošanu finansiāli atbalsta Siguldas novada Dome. Ar Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas karti ieeja svētkos bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)