Banner 980x90

Tirdzniecībā pieejams papildbiļetes uz grupas "The Sound Poets"  koncertu Siguldā

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Ir rasta iespēja laist tirdzniecībā ierobežotu skaitu biļešu uz "The Sound Poets" koncertu Siguldas pilsdrupās 27.augustā, pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē koncerta organizatori.

 Biļetes uz šo un 26.augusta koncertu pieejamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā, to cena - 25 eiro. No trešdienas, 24.augusta, biļešu cena 30 eiro, 26. un 27.augustā tā būs 35 eiro. Pieejami īpaši ģimenes biļešu komplekti. Ar Siguldas ID karti biļetes pieejamas lētāk.

Gaidāmos koncertus  "The Sound Poets" dalībnieki gaida ar nepacietību un grupas dalībnieks Normunds Lukša atzīst: "Mūsu ansambļa dalībnieki jau sāk sajust nedaudz kņudienu pakrūtē, jo tikai pusotra nedēļa atlikusi un ilgi gaidītā muzikālā eksplozija būs klāt! Nedaudz slepeni varu pačukstēt, ka laikam ejot uz mēģinājumiem sāk nākt arvien vairāk mūziķu un tad kņudiens paliek arvien interesantāks. Lai vairotu koncerta tuvošanās prieku, vēlamies pacienāt klausītājus ar mazu gardumiņu no albuma "Pulsē" un šoreiz tas ir skaņdarbs "Skaistais gadsimts"."  Minētais singls šodien nonāk Latvijas radiostacijās un to ir iespējams noklausīties šeit.

27.augusta pasākumu tiešraidē būs iespējams vērot "Lattelecom TV" kanālā "360TV". Kanāls "360TV" ir pieejams visās "Lattelecom" televīzijas platformās: Interaktīvajā TV - 109.kanālā, Virszemes TV - 11.kanālā un Interneta TV - 1.kanālā, kā arī jaunajā Lattelecom izklaides platformā "Shortcut".

Abas dienas koncerta teritorija būs atvērta no plkst.19.00, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst.20.15, bet "The Sound Poets"  -  plkst.21.00.

Pasākums beigsies ap plkst.23.00. VIP biļešu īpašniekiem tiks nodrošināta speciāla autostāvieta netālu no ieejas teritorijā, aiz Kr.Barona apļa. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)