Banner 980x90

Tērvetes novada "Agrotirdzniecības kompānija" šogad plāno palielināt apgrozījumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tērvetes novada Augstkalnē reģistrētais uzņēmums "Agrotirdzniecības kompānija" šogad plāno palielināt apgrozījumu, sasniedzot 2,5 miljonus, lai arī pēdējos gados apgrozījums ir tikai krities, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pērn uzņēmums apgrozījis 1 886 516 eiro, kas ir par 11% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 2 126 912 eiro. Bet 2013.gadā apgrozījums sasniedzis 3 055 764 eiro.

Samazinājusies arī SIA "Agrotirdzniecības kompānija" peļņa no 48 800 eiro 2014.gadā līdz 41 538 eiro pērn.

Paaugstinot darbības efektivitāti, uzņēmums plāno turpināt strādāt, lai paplašinātu savas produkcijas un sniegto pakalpojumu tirgus apjomu. 2016.gadā sabiedrība plāno vēl vairāk sadalīt reģionālos riskus un attīstīt jaunu valstu tirgu, paralēli strādājot pie jaunu produktu attīstīšanas un sortimenta, sasniedzot 2,5 miljonu eiro apgrozījumu.

Uzņēmuma pamatdarbība ir rapša un graudu iepirkšana, bet tas nodarbojas arī ar citas lauksaimniecības produkcijas importu un eksportu.

SIA "Agrotirdzniecības kompānija" vienīgais īpašnieks ir Andrejs Samohvalovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)