Banner 980x90

Termosi no Hansapost.lv – īpaši noderīgi rudens sezonā

Klāt rudens sezona, laiks, kad bieži vien vēlamies ēst vienmēr siltu ēdienu vai dzert  siltu kafiju, tēju u.c. dzērienus. Kompānija Hansapost.lv saviem klientiem piedāvā daudzveidīgu termosu klāstu, lai rudens sezona būtu daudz patīkamāka un vienmēr pa rokai būtu silts dzēriens vai ēdiens. 

Hansapost.lv piedāvātie dzērienu un ēdienu termosi:
Dzērienu termosi 0,35l, 0,5l, 0,75l vai 1l tilpumā – šāda veida termosi ir aprīkoti ar neplīstošu karkasu, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas palīdzēs saglabāt vēlamo dzēriena temperatūru. Termoss ir aprīkots ar tasi jeb vāku ar siltumizolāciju, kas  ilgāk nekā parastā krūze saglabās dzēriena temperatūru un neapdedzinās rokas. 
Termosa trauki "Parisia" 2,5l – šie ir īpaši praktiski termosa trauki ēdieniem, kas uzturēs ēdienu karstu vai aukstu līdz pat 5 stundām. Termosa trauka iekšpuse ir veidota no nerūsējošā tērauda, ārpuse no plastikas. Svarīgi minēt, ka šīs firmas termosa traukus nedrīkst lietot uz plīts vai cepeškrāsnī un mazgāt trauku mašīnā. 
Ēdienu termoss 0,5l "Bergner" – šie termosi ir īpaši viegli un ērti tieši ēdienu uzglabāšanā, jo šie termosi ir aprīkoti ar vakuuma vāku un dubultām sienām. Papildus tam iekšā ir izveidots siltumatstarojošs klājums. 

Kompānijas e-veikalā ir iespējams iegādāties arī citu veidu termosus, kā arī daudzas citas ikdienā noderīgas preces.

Kāpēc iegādāties termosus un citas preces no Hansapost.lv?

Pasūtot termosus vai kādas citas preces "Hansapost" e-veikalā, ir iespējams norēķināties par preci, to saņemot. Sūtot uz nomaksu, iemaksa ir EUR 0 (Ls 0), būs jāsedz izdevumi tikai par pasta pakalpojumiem.

Ja saņemto preci nevēlies vairs paturēt, vari to atdot 14 dienu laikā. Šajā gadījumā prece nedrīkst būt iepriekš lietota.

Ieskaties Hansapost.lv piedāvājumos kompānijas mājaslapā un izvēlies rudens sezonai piemērotus termosus  un citas saimniecībā noderīgas preces lētāk nekā citur. Klientu apkalpošanas tālrunis 67060506 vai raksti uz e-pastu: hansapost@hansapost.lv.

Rudens sezonā īpaši noderīgs būs labs un kvalitatīvs termoss, ko par labām cenām piedāvā Hansapost.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)