Banner 980x90

Tehniskās apskates naktī Siguldā varēs arī reģistrēt velosipēdus

Rīga, 29.aug., LETA. Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētajā "Tehniskās apskate nakts" pasākumā Siguldā, kas notiks šīs nedēļas nogalē, tiek gaidīti arī velosipēdisti, kuriem šīs akcijas laikā būs iespēja reģistrēt savus velosipēdus, informēja CSDD pārstāvji.

Kā uzsvēra CSDD pārstāvji, ikdienā šāds pakalpojums siguldiešiem tehniskās apskates stacijā netiek piedāvāts.

Velosipēda reģistrāciju CSDD nodaļā varēs veikt pilngadīga persona. Velo iekļaušana CSDD reģistrā maksā 2,23 eiro. Savukārt uzlīme, kas palielinās velosipēda īpašnieka aizsardzību pret velo zādzību, maksās 94 centus. Uzlīme līmējama uz velosipēda rāmja redzamā vietā, un tās iegādāšanās ir brīvprātīga.

Veicot velosipēda reģistrāciju, jānorāda īpašnieka vārds, uzvārds un personas kods, kā arī velosipēda marka, modelis un rāmja numurs. Velosipēdus bez rāmja numura CSDD nereģistrē.

Velosipēdu reģistrācija "Tehniskās apskates nakts" laikā notiks no plkst.17 līdz 21 Siguldas jaunajā tehniskās apskates stacijā, Vidzemes šosejas 46.kilometrā, kas atrodas blakus vēja tunelim "Aerodium".

Tikmēr autovadītāji, kuri vēlēsies veikt bezmaksas auto diagnostiku, aicināti pieteikties uz tehniskās apskates nakts pasākumu, izmantojot CSDD e-pakalpojumos "e.csdd.lv/tanaktspiet/".

"Tehniskās apskates nakts" pasākums Siguldā notiks 2.septembrī.

Jau vēstīts, ka šogad pasākumi notikuši Cēsīs, Rēzeknē, Tukumā un Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)